Načrtovanje kuhinje, ki vas bo vsakodnevno navduševala…

Načrtovanje kuhinje zahteva posebno pozornost, ker je kuhinja investicija za daljše časovno obdobje. Od natančnosti in preciznosti pri načrtovanju pa je odvisno, kako bo potekalo delo in druženje v kuhinji. Verjemite, izplača se dobro premisliti, kaj nas je pri sedanji kuhinji motilo, oviralo, kaj smo v stari kuhinji pogrešali in kaj bi spremenili! Tako kot pri vsaki stvari, se tudi na področju notranjega opremljanja trendi ekspresno spreminjajo. Ste bili včasih za strogo L postavitev, danes pa želite dodati kuhinjski otok s praktičnim “šank” pultom? Ste bolj rustikalen navdušenec/ka ali v skladu s trendi prisegate na moderen oziroma klasičen stil? Ne glede na vaše želje, imamo za vas pripravljene ustrezne rešitve!  Rezervirajte si svoj termin za brezplačen 3D izris kuhinje .

Zares poznate svoj stil?

Ste že odločeni kakšen stil kuhinje vam je pisan na kožo? Veste, kateri odtenki najbolje definirajo vaš slog notranje opreme? Imate jasno sliko o postavitvi? Pri načrtovanju vaše sanjske kuhinje je smiselno premisliti, kaj so specifike posameznih stilov in za katere funkcionalne rešitve enostavno morate izvedeti, preden sprejmete dokončno odločitev. Seveda pa nismo pozabili niti na kuharske navdušence, zato bomo redno objavljali tudi nevsakdanje in okusne recepte, ki bodo morda tudi vam popestrili kakšno nedeljsko kosilo ali večerjo. Še več zgodb, receptov pa odkrijte na našem Facebook profilu.

Prebrskajte med članki in ujemite svojo sanjsko kuhinjo

Vas zanima, kakšne so pasti pri izbiri kuhinje vaših sanj? Zakaj so rustikalne kuhinje za marsikatero našo stranko še vedno nekaj posebnega? Kako do hišnim ljubljenčkom prijazne kuhinje? Za vas smo pripravili takšne in drugačne zgodbe in napotke, ki so pomembni pri načrtovanju kuhinje. Kuhinje, ki bo za vas sanjska in popolnoma prilagojena vašim potrebam ter željam.

Spremljajte nas tudi na našem Facebook profilu.

V podjetju GA+ kuhinje smo z društvom Palčica Pomagalčica uspešno zaključili dobrodelno akcijo v kateri smo zbirali sredstva za Aleksejo.

Kotne kuhinje s svojo prilagodljivo zasnovo izboljšajo funkcionalnost prostora ter poskrbijo za optimalni izkoristek prostora. Več boste izvedeli v prispevku.

Kuhinje po elementih, ki se natančno prilegajo meram vašega prostora, so izjemno trajne in elegantne.

V podjetju GA+ kuhinje bomo od vsake prodane kuhinje in aparata del sredstev namenili Alekseji in njeni družini.

V letu 2021 smo uspešno izvedli dva dobrodelna projekta. Prvi z društvom Vilijem Julijan in drugi z Vrtcem Velenje.

Kuhinja z otokom blesti v prostoru, kjer se hkrati nahaja več oseb, saj nudi veliko prostora in olajša kuhanje, ker je vse na dosegu roke.

Kuhanje je lahko zabavno vendar previdnost nikoli ni odveč. Pripravili smo nekaj varnostnih napotkov, ki vam bodo zagotovo prišli prav.

Vam zaupamo skrivnost? Za vas smo spisali kratek prispevek o tem, kako lahko prihranite denar pri nakupu kuhinje.

Kakšne novosti na področju kuhinj in ostalega pohištva nam prinaša leto 2021? Preberite kakšne kuhinje bodo “in” v letošnjem letu.

Nakup kuhinje je zahtevno opravilo. Zato smo za vas pripravili 8 nasvetov ki vam bodo olajšali nakup kuhinje ali ostalega pohištva.

Večna dilema pri izboru kuhinjskih front. Ali želimo fronte z visokim sijajem ali z mat finišom? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov.

Naj bodo kuhinjski kabineti svetlejši ali temnejši od sten? Notranja oprema nebi bila prav zabavna, če bi obstajala stroga pravila.

27.10.2020

Dobro usklajene barve so pol uspeha pri urejanju kuhinje. Izberite barvno kombinacijo k bo vam najbolj všeč in se bo ujemala z vašim prostorom.

Kuhinja ne bo popolna brez kuhinjskih omar. Pripravili smo vam 6 nasvetov, ki vam bodo pomagali pri nakupu kuhinjskih omar v vaši kuhinji.

Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje smo v letu 2020 izročili že drugo donacijo. Tokrat smo pomagali družinam v stiski.

Nakup kuhinje: Navodila za začetnike in na katerih 9 vprašanj si mora odgovoriti vsak, ki načrtuje nakup nove kuhinje… Več si preberete v zapisu.

Dnevna soba nam mora dajati občutek varnosti in udobja. Ključno je, da po prostoru razporedimo stvari, ki so nam pomembne.

21.08.2020

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Preden začnete s prenovo vaše dnevne sobe si preberite naše nasvete.

Kopalnica je prostor v katerem se sproščamo in prepustimo samemu sebi. Zato je izbira pohištva in opreme zelo pomembna.

23.07.2020

Danes imajo mnoge hiše in stanovanja dodatni prostor – Utility. To je prostor za shranjevanje perila, likanje, in pranje.

08.07.2020

Poleg kuhinj vam nudimo še ostalo notranjo opremo za vaš dom, kot so jedilnica, dnevna soba, predsoba, utility – gospodinjska soba, kopalnica.

Vabljeni k branju kratkih nasvetov, kako feng shui vpeljati v prostor.

Kuhinja je osrednji prostor doma. Ključno je, da se v njej dobro počutite. Vabljeni k branju kako lahko kuhinjo načrtujete po smernicah feng shuia

26.05.2020

Kako maksimalno izkoristiti kuhinjo v majhnem prostoru. Kakšni so triki glede postavitve in izbire barv, da lahko kuhinjo optično povečamo?

Pričetek lepega vremena, odprtje sezone piknikov. Za mnoge najlepši letni čas, ki nas zapolni z pozitivno energijo. Zakaj nebi tega prenesli v srce vašega doma?

Kaj je ergonomija in kako pomembna je pravilna ergonomska razporeditev kuhinjskih elementov in aparatov? Vabljeni k branju.

Kuhinja je središče vašega doma. Poskrbite, da se boste v njej prijetno počutili. Vse kar morate vedeti o osvetlitvi vaše kuhinje. Vabljeni k branju.

Kako je potekal razvoj kuhinj skozi različna zgodovinska obdobja in kdaj je kuhinja postala sinonim za druženje? Vabljeni k branju.

Smo največji specialist na področju kuhinj in bele tehnike v Sloveniji. Poskrbimo za celoten nakupni proces – od svetovanja do montaže.

V mesecu novembru in decembru 2019 smo del sredstev od vsake prodane kuhinje namenili MZPMV (Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje)

Ob načrtovanju nove kuhinje se porodi kup vprašanj in dilem. Kako in kje sploh začeti? Kakšno kuhinjo želim? Kaj vse potrebujem? Vabljeni k branju kratkega povzetka dilem in težav pri načrtovanju kuhinje.

Kakšne trende kuhinj nam je prineslo leto 2020? Dvajseta leta 21. Stoletja v svet kuhinj prinašajo svež veter. Kuhinja še nikoli ni bila tako dovršena in izpopolnjena kot je danes.

Če imate majhen kuhinjski prostor, je ključno, da do potankosti izkoristite vsak kotiček vaše kuhinje. Obstajajo …

Navkljub porastu modernih trendov, je rustika še vedno pogosta izbira, ko pride do kuhinje. Rustikalne kuhinje niso …

Obstajajo številni načini, kako načrtovati kuhinjo, ki bo popolnoma prilagojena vašim hišnim ljubljenčkom. Kaj je potrebno upoštevati? Za vas smo pripravili …

Odločili smo se, da vam predstavimo najznačilnejše karakteristike modernih kuhinj, ki le-te delajo zares posebne. Če vas..

Pri izbiri predalnikov je pomembno, da se odločimo za popolnoma izvlečna vodila, ki omogočajo nemoten izkoristek notranjega prostora. Danes so na voljo številna …