GA+kuhinje

Martinova elegantna kuhinja v objemu svežine, katera predstavlja sveže sive odtenke, ki so čudovita barvna osnova za načrtovanje sodobnih in elegantnih kuhinj. Siva barva namreč ponazarja tehnologijo in urbanost, prav tako pa je tudi barva kamnov. Z Martinom smo ustvarili čudovit projekt s priljubljeno imitacijo skrilavca v kombinaciji s snežno belino. Beli detajli ustvarjajo harmoničen kontrast in prostor napolnijo s prefinjeno eleganco. Če iščete moderno zasnovano kuhinjo, bo morda Martinova kuhinja prava izbira za vas.

Želim izpostaviti strokovnost in poglobljeno znanje vaše svetovalke. Nakup kuhinje je bila sproščena in v celoti odlična izkušnja.

Martin

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (373): Siv skrilavec, imitacija
Ročaj (011): brezročajni profil | barva: skrilasto siva
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (373): Siv skrilavec, imitacija
Ročaj (011): brezročajni profil | barva: skrilasto siva
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Martin je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Odločil sem se zaradi prostornosti in kuhinjskega otoka, ki sem si ga vedno želel. Sprva sem razmišljal o kuhinjskih elementih, ki bi segali do stropa, vendar mi je vaša svetovalka to odsvetovala, zaradi pozicije oken in njihovega vpliva na prostor.

Prepričala me je konkurenčna cena in izjemna profesionalnost. Svetovalka mi je bila v veliko pomoč pri vsakem detajlu in poskrbela je, da je vse potekalo brezhibno. Glede na to, da smo bili sredi gradnje nove hiše, mi je znala odlično svetovati. Njen trud in znanje sta bila neprecenljiva.

Prvotno sem želel peščeno barvo, ampak mi na izrisu končni izgled ni bil všeč. Antracit, črna in bela kombinacija mi je nekako večna ter lažje jo je kombinirati z ostalo opremo.

Ne. Želim izpostaviti strokovnost in poglobljeno znanje vaše svetovalke. Nakup kuhinje je bila sproščena in v celoti odlična izkušnja.

Najbolj mi je všeč otok. Izpostavil bi funkcionalno razporeditev kuhinjskih elementov.

Čeprav nismo hiteli, bi rad ponovno izrazil posebno zahvalo vaši svetovalki. V zadnjem trenutku sem se odločil za spremembo barve ročajev, pri čemer je vaša svetovalka s svojo prilagodljivostjo in hitrim ukrepanjem poskrbela za potrebne spremembe. Iskreno sem hvaležen za njeno prizadevnost in dejstvo, da smo uspeli vse uskladiti.

Ne. V salonu sem izvedel, da imate tudi pohištvo za ostale prostore.

10ka! Zares me je zanimala vsaka podrobnost in presenečen sem, ko mi nekdo reče, da je lahko v enem dnevu opravil nakup kuhinje.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]