GA+kuhinje

GA+ kuhinje in največje vodilno združenje specialistov za kuhinje v Evropi - MHK

S ponosom naznanjamo, da smo del združenja MHK, največje skupine kuhinjskih specialistov v Evropi z več kot 3.800 aktivnimi trgovskimi partnerji. To partnerstvo je potrditev naše zavezanosti kakovosti in odličnosti kar vam, cenjenim strankam zagotavlja vrsto prednosti. 

Ko se odločite za nas, se odločite za več kot le izdelke. Z izbiro naših storitev se odločate za varnost, zanesljivost in hitrost. Vse to lahko zagovorimo kot del mreže MHK. Poleg tega za celoten nakupni proces poskrbimo mi. Od svetovanja, izrisa, strokovne izmere, dostave in montaže ter poprodajne podpore. Vsi samo pripravite prostor, za ostalo poskrbimo mi.  

Kaj vam, cenjenim strankam omogoča to partnerstvo?

• Zagotovljena dobavljivost

Razumemo, kako pomembno je, da se lahko zanesete na pravočasno dobavo. Naša vključenost v MHK mrežo nam omogoča, da vam zagotovimo stabilnost in zanesljivost dobave, s čimer izpolnjujemo vaša pričakovanja in dogovorjene dobavne roke.

• Kakovost

Kot aktivni partner združenja MHK smo del najboljših specializiranih trgovcev v panogi kuhinj, kar zagotavlja, da ste izbrali partnerja, ki stoji za svojimi izdelki in storitvami z zavezanostjo kakovosti

• Zanesljivost in varnost

Vaše zaupanje je za nas ključnega pomena. Kot del MHK mreže vam lahko zagotovimo, da je vaš nakup pri nas varna in zanesljiva odločitev. Naša pridružitev MHK je znamenje naše predanosti k zagotavljanju najvišjih standardov. 

• Partnerstvo s certifikatom

Izbrati nas pomeni izbrati podjetje, ki mu je MHK združenje izkazalo zaupanje. 

Zavezani smo k zagotavljanju vrednosti in zadovoljstva za vas, naše stranke. Ta stopnja partnerstva pomeni, da lahko pričakujete višjo raven storitev, kakovosti in brezskrbnosti pri vsakem nakupu. 

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]