GA+kuhinje

Nakup kuhinje

Ni majhen zalogaj

Ker se zavedamo, da nakup kuhinje ni majhen zalogaj, vam predstavljamo možne načine financiranja pri nakupu blaga v naših trgovinah. Da bo odločitev za nakup kuhinje ali gospodinjskih aparatov še lažja, smo v sodelovanju z našimi partnerji za vas pripravili ugodne obročne opcije financiranja od 3 do kar 84 obrokov. Postopki odobritve kreditov oziroma obročnega odplačevanja so hitri, pri tem pa ne potrebujete obiska banke, ampak vam celotno financiranje predstavi naš prodajalec bele tehnike ali svetovalec za načrtovanje kuhinje.  V nadaljevanju so predstavljeni vsi zaupanje vredni partnerji, s katerimi smo razvili celovito prodajno in finančno storitev po vaši meri.

Ugodni načini financiranja

Ugodni načini financiranja pri nakupu kuhinje ali gospodinjskih aparatov

Nizke obrestne mere

Nizke obrestne mere za kredite od 3 do 84 obrokov pri nakupu v salonih GA+kuhinje

Enostaven postopek

Hiter in enostaven postopek financiranja, ki vam ga podrobno opiše naš prodajalec

Kuhinja in/ali gospodinjski aparati

Nakup kuhinje na obroke: Do 84 x lažja odločitev za nakup kuhinje in/ali gospodinjskih aparatov

V sodelovanju s Leanpay vam nudimo enostavno plačilo na obroke, v hipu in brez dokumentacije, na obroke do 12.000 EUR in 84 mesecev.

V sodelovanju z 1stavno-obroki pri roki vam nudimo kredite – na obroke do 84 mesecev in znesek od 100,00 € do 15.000,00 €.

V sodelovanju s Leanpay vam nudimo enostavno plačilo na obroke, v hipu in brez dokumentacije, na obroke do 12.000 EUR in 84 mesecev.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]