GA+kuhinje

50% znižanje na vse kuhinje in pohištvo po meri + dodatnih 20% popusta + pomivalni stroj Bosch za 1,00 € + brezplačne storitve

Pogoji akcije »50% znižanje na vse kuhinje in pohištvo po meri + dodatnih 20% popusta + pomivalni stroj Bosch za 1,00 € + brezplačne storitve.«

Akcija se upošteva kot 50 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj in ostalega pohištva in 20% dodatni popust na ceno lesenega dela kuhinje in ostalega pohištva, z že upoštevanim 50% popustom. V končnem izračunu akcija torej predstavlja 60% popust na redno ceno kuhinje. Akcija velja na kuhinje in ostalo pohištvo znamke Xeno ki bo naročeno med 13. 05. – 31.5. 2024 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu. Iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Primer izračuna cene kuhinje – redna cena lesenega dela kuhinje: 10.000,00 €; 50% znižanje na redno ceno lesenega dela kuhinje: 5.000,00 €; 20% dodatno znižanje na ceno lesenega dela kuhinje, z že upoštevanim 50% popustom: 4.000,00 €. Iz izračuna so izvzeti stroški nakupa na obroke, kredita. Akcija ne velja za gospodinjske aparate in dodatno opremo. Ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 4.000,00 €, z že upoštevanim popustom in ob vplačanem 30% avansu vam pripada pomivalni stroj Bosch SMV24AX04E za 1,00 €. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo. Brezplačne storitve »Paket brez skrbi«  vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.300,00 €, z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega). Načini plačila: gotovinsko, TRR, Maestro, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 12 do 84 obrokov (do vrednosti 15.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners in NLB karticami.

Diners D Torek

Sodelovanje z Diners Club:

Podjetje Home Furniture Design International d.o.o. v sodelovanju z Erste Card nudi uporabnikom kartice Diners Club v sklopu akcij D Torek posebne ugodnosti.

Dodatna ugodnost pri nakupu gospodinjskih aparatov:

10% popusta pri nakupu gospodinjskih aparatov v fizičnih trgovinah GA+ kuhinje. Pred koriščenjem popusta mora stranka obvestiti prodajalca. Akcija ne velja na spletne cene, akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja le za nakupe v salonih GA+ kuhinje vsak drugi in četrti torek v mesecu ob plačilu z Diners Club kartico. Akcija ne velja na aparate Miele in aparate znamke Bora. Akcija se izključuje z ostalimi darilnimi boni in darilnimi karticami.

Obročno plačevanje akcija

Ker se zavedamo, da nakup kuhinje ni majhen zalogaj, vam predstavljamo možne načine financiranja pri nakupu blaga v naših trgovinah. Da bo odločitev za nakup kuhinje ali gospodinjskih aparatov še lažja, smo v sodelovanju z našimi partnerji za vas pripravili ugodne obročne opcije financiranja od 3 do kar 84 obrokov. Postopki odobritve kreditov oziroma obročnega odplačevanja so hitri, pri tem pa ne potrebujete obiska banke, ampak vam celotno financiranje predstavi naš prodajalec bele tehnike ali svetovalec za načrtovanje kuhinje.  Predstavljamo vam vse naše zaupanja vredne partnerje, s katerimi smo razvili celovito prodajno in finančno storitev po vaši meri.

Vse podrobnosti in informativne izračune najdete TUKAJ

ga_kuhinje_akcije_paket_brez_skrbi_2024

Celoten projekt prenove oziroma nakupa kuhinje je lahko zapleten in dolgotrajen, če nimate izkušenj z vsemi detajli ustreznega načrtovanja. Prav zaradi tega smo razvili premium paket “brez skrbi”, ki je popolnoma brezplačen. Cilj paketa storitev je, da vam načrtovanje in končno realizacijo kuhinjskega projekta čim bolj poenostavimo in naredimo celotno načrtovanje sproščeno in zabavno. Saj veste, za prenovo vaše kuhinje bomo poskrbeli mi, od začetka do konca.

Brezplačne storitve “paket brez skrbi” vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.300,00 € z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov kupljenih v GA+kuhinje; poprodajno podporo. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega).

V času »FNZ-ja«, 17.05 in 18.05.2024, vam ekskluzivno ponujamo še dodatnih 200,00 € popusta ob nakupu kuhinje nad 3.500,00 €. Akcija velja le za kuhinje, ki bodo naročene v na dan 17.5. ali 18.05.2024 v salonu GA+kuhinje BTC – Ljubljana; iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Akcija ne velja na gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen, če je navedeno drugače. Popusti se med seboj ne seštevajo.  Dodatno 15 % znižanje na prvi aparat in dodatno 20 % znižanje na drugi, cenejši aparat velja na redne in klubske cene gospodinjskih aparatov dne 17.5 in 18.5.2024. Akcija ne velja na spletne cene in akcijske cene v katalogu, akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja le za nakupe v salonih GA+kuhinje, ob plačilu v enkratnem znesku (gotovina, nakazilo na TRR, plačilo po povzetju). Akcija ne velja na aparate znamke Bora in Miele.

EOM 0 akcija

Pogoji akcije »od 50 do 85 % znižanje na kuhinje in ostalo pohištvo + set kuhalne plošče in pečice Gorenje Diana za 1,00 € + brezplačne storitve«

Akcija se upošteva kot 50 % do 60 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj izrisanih po meri in ostalega pohištva izrisanega po meri znamke Xeno ki je bilo naročeno med 05.02 – 29. 02. 2024 v salonih GA+ kuhinje ali pri izrisu na domu; Popusti od 50 % do 85 % veljajo na redno ceno razstavnih eksponatov znamke Aria, Brigitte in Noblessa v salonih GA+ kuhinje in so na voljo do razprodaje zalog. Iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Akcija ne velja za gospodinjske aparate in dodatno opremo. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 3.500,00 €, pri upoštevanem do 50% popustu in ob vplačanem 30 % avansu vam pripada »set kuhalne plošče in pečice Gorenje Diana« za 1,00 €. Ob upoštevanem 60% popustu je akcijski set Diana za 1 € izključen iz ponudbe. Brezplačne storitve »Paket brez skrbi«  vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.300,00 €, z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov, kupljenih v GA+ kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega). Akcija Leanpay EOM 0% do 36 obrokov in do 5.000 € je ločena akcija in se izključuje od ostalih akcij. Velja ob največ 50% znižanju cen kuhinj in ostalega pohištva. Načini plačila: gotovinsko, TRR, Maestro, BA kartice, debetne kartice in obročno odplačevanje, ki zajema kredite od 3 do 84 obrokov (do vrednosti 15.000,00 €) ter obročno odplačevanje s karticami Diners in NLB karticami.

ga_kuhinje_diners_akcija_2024_002

Pogoji akcije do 60 obrokov s kartico Diners Club »do 60% znižanje na vse pohištvo + priklop na elektro in vodovodno omrežje za 1€ + Paket brez skrbi«

Akcija se upošteva kot 60 % popust na redno ceno lesenega dela kuhinj in ostalega pohištva, ki je bilo naročeno med 4. 03. – 31. 03. 2024 v salonih GA+kuhinje ali pri izrisu na domu; 60% popust velja na kuhinje znamke Xeno ob nakupu s kartico Diners Club. Iz akcije so izključeni predhodno narejeni izračuni in ponudbe ter predhodno avansirane kuhinje. Akcije se med seboj izključujejo, razen če je navedeno drugače. Ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 3.000,00 € z že upoštevanimi popusti vam poleg znižanja nudimo priklop kuhinjskih aparatov na električno in vodovodno omrežje za samo 1,00€ (Akcija »priklop na elektro in vodovodno omrežje za 1€« izključuje priklop pralnega, pralno sušilnega, sušilnega aparata, aparatov blagovne znamke Bora, otočnih nap in kuhalnih plošč z integrirano napo. Velja samo za aparate, kupljene v podjetju HFDI d.o.o. ob nakupu kuhinje). Brezplačne storitve »Paket brez skrbi«  vam omogočimo ob nakupu lesenega dela kuhinje v vrednosti nad 2.300,00 € z že upoštevanimi popusti. Storitve vključujejo: 3D načrtovanje kuhinje na domu ali v salonih; izmera prostora na domu; dostava nove kuhinje; vnos in montaža nove kuhinje; vnos in vgradnja gospodinjskih aparatov, kupljenih v GA+kuhinje; 5 let brezskrbnosti. Brezplačne storitve ne vključujejo demontaže in odvoza stare kuhinje; priklopa gospodinjskih aparatov; predelave napeljav na obstoječi infrastrukturi; kakršnihkoli gradbenih del; odklopa aparatov iz omrežja (vodovodnega, plinskega, električnega). Akcija do 60 obrokov s kartico Diners Club velja za nove in obstoječe komitente V kolikor želi stranka koristiti akcijo, mora pred izrisom obvestiti prodajalca.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]