GA+kuhinje

V sodelovanju z Diners Club vam nudimo možnost nakupa od najmanj 2 do največ 60 obrokov. Svojo Diners Club kartico lahko pridobite TUKAJ! 

Prvo leto velja brezplačna članarina za vse kupce, ki naročijo Diners Club kartico v naših poslovalnicah ali preko naše spletne strani.

*Velja za nove člane ob prvi včlanitvi v Diners Club.

Naši svetovalci vam bodo v okviru brezplačnega 3D izrisa predstavili tudi vse opcije financiranja po vaši meri. Če želite nakup na obroke in ste imetnik Diners Club kartice, vam bo svetovalec podrobno opisal postopek.

Če ste uporabnik Diners Club kartice in imate podpisano posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov, ob samem plačilu uporabite kartico in trgovcu povejte, da želite opraviti obročno transakcijo.

Trgovec v POS terminal vnese število obrokov in počaka na odobritev transakcije. Postopek obročnega nakupa je končan, ko POS – terminal natisne slip.

Obročno odplačilo s kartico Diners Club je povsem preprosto.

Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in trgovcu poveste, da želite opraviti obročno transakcijo.

Trgovec v POS terminal vnese število obrokov in počaka na odobritev transakcije.

Postopek obročnega nakupa je končan, ko POS – terminal natisne slip.

Informativni izračun - Diners Club

Informativni izračun (12 mesečnih obrokov)

Skupni znesek odobrenega kredita2.500,00 €
Višina črpanja kredita2.500,00 €
Število mesečnih obrokov za odplačilo kredita*12
Članarina za osnovno Diners Club plačilno kartico*42,00 € (3,50€ mesečno)
Stroški vodenja obrokov*12 x 2,40 € = 28,80 €
Skupni stroški, ki jih mora plačati potrošnik*70,80 €
Skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik (vključno s članarino in stroški vodenja obrokov)*2.570,80 € €
Kreditna obrestna mera0%
Efektivna obrestna mera (EOM)**5,33%

Informativni izračun (36 mesečnih obrokov)

Skupni znesek odobrenega kredita2.500,00 €
Višina črpanja kredita2.500,00 €
Število mesečnih obrokov za odplačilo kredita*36
Članarina za osnovno Diners Club plačilno kartico*126,00 € (3,50 € mesečno)
Stroški vodenja obrokov*86,40 € (36 x 2,40 €)
Strošek odobritve črpanja*199,75 € (7,99%)
Ocena kreditnega tveganja62,50 € (2,50%)
Skupni stroški, ki jih mora plačati potrošnik*474,65 €
Skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik (vključno s članarino in stroški vodenja obrokov)*2.974,65 €
Kreditna obrestna mera0%
Efektivna obrestna mera (EOM):**12,31%

Informativni izračun (60 mesečnih obrokov)

Skupni znesek odobrenega kredita2.500,00 €
Višina črpanja kredita2.500,00 €
Število mesečnih obrokov za odplačilo kredita*60
Članarina za osnovno Diners Club plačilno kartico*210,00 € (3,50 € mesečno)
Stroški vodenja obrokov*60 x 2,40 € = 144,00 €
Strošek odobritve črpanja*9,99 % (249,75 €)
Ocena kreditnega tveganja62,50 € (2,50%)
Skupni stroški, ki jih mora plačati potrošnik*666,25 €
Skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik (vključno s članarino in stroški vodenja obrokov)*3.166,25 €
Kreditna obrestna mera0%
Efektivna obrestna mera (EOM):**10,17%

* Reprezentativni primer stroškov kredita in efektivne obrestne mere je pripravljen skladno s tretjim odstavkom 25. člena Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-2, Ur.l. RS, št. 77/2016, s spremembami) in temelji na predpostavki, da je celotni znesek okvirnega kredita črpan na dan sklenitve pogodbe z eno transakcijo, da traja odplačilna doba kredita eno leto, dve leti oz. tri leta, da je kredit odplačan v 12, 24 oziroma 36 enakih mesečnih obrokih in da se strošek obroka in članarina za osnovno plačilno kartico Diners Club ves čas trajanja kredita ne spreminjajo. Če se spremenijo znesek črpanega okvirnega kredita, datum porabe kredita, strošek obroka, strošek odobritve črpanja, število izvršenih transakcij za črpanje kredita, število izbranih obrokov za plačilo posamezne transakcije ali letna članarina za osnovno plačilno kartico Diners Club, se spremenita tudi EOM in znesek skupnih stroškov, ki jih mora plačati potrošnik. V izračunu EOM in v znesku skupnih stroškov, ki jih mora plačati potrošnik, niso zajeti drugi morebitni stroški, ki izhajajo iz uporabe kartice, in se zaračunavajo po objavljenem ceniku skladno s Pravili in pogoji članstva v Diners Clubu in niso nujni za sklenitev kreditne pogodbe (npr. strošek dviga gotovine, direktne obremenitve), stroški, povezani s plačilom porabe po kartici (npr. provizije, ki jih potrošniku v zvezi s plačilom posameznega računa porabe po kartici zaračunajo druge finančne ali kreditne institucije), in stroški, ki bi nastali zaradi nerednega odplačevanja kredita.
** Pri izračunu EOM in skupnih stroškov kredita je upoštevana letne članarina osnovne kartice Diners Club, ki predstavlja pogoj za sklenitev kreditne pogodbe. V primeru uporabe druge vrste plačilne kartice Diners Club, ki vsebuje dodatne storitve ali ugodnosti, je lahko dejanska članarina višja ali nižja od članarine za osnovno kartico. Uporaba druge vrste plačilne kartice Diners Club ni pogoj za sklenitev kreditne pogodbe, imetnik pa lahko kadarkoli v času trajanja kreditne pogodbe zamenja vrsto plačilne kartice Diners Club, kar pa ne povzroči dodatnih stroškov ali spremembe pogojev v povezavi s kreditno pogodbo. ***Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani pri tekstovnem delu in informativnih izračunih. Zanje ne odgovarjamo.

Pogosta vprašanja

Ne, ni potrebe po predhodnem obisku banke, saj smo s ponudniki kreditov poslovni partnerji. V primeru Leanpay, Summit leasing in Diners Club kredit sklenete kar z našim svetovalcem.

Odvisno od ponudnika: zneska, dobe odplačevanja, FOM, EOM, itd. Informativni izračuni so predstavljeni zgoraj v tabeli, za dejanski znesek pa vam bodo stroške izračunali naši prodajni svetovalci.

Mnenja strank

“Brez pretiravanja lahko rečem, da me je s svojim znanjem in idejami prepričal svetovalec Jure iz salona GA+kuhinje Levec. Takole bom rekla, ko greš kupovati kuhinjo, ne greš samo v en salon. Bila sva pri nekaj ponudnikih, cene so bile bolj ali manj podobne, vendar sva se za GA+kuhinje Levec odločila, ker nama je Jure predstavil veliko dodatnih idej in funkcionalnih rešitev, ki nam jih drugje niso. To je pretehtalo.”

Maja

“Pri svetovanju mi je bilo všeč, da se je svetovalec resnično potrudil, si vzel čas in sem imela res občutek, da je vsaka stranka zanj pomembna, v našem primeru midva, čeprav ni mogel vedeti, da bomo kuhinjo vzeli pri GA+kuhinje. Poleg tega je predstavil številne ideje, za katere smo se v večini primerov kasneje zares odločili.”

Vanja

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]