GA+kuhinje

Naše brezplačne storitve

Da bo vaša pot do nove kuhinje
brezskrbna in zabavna

3D izris in svetovanje

Naj se začetek vaše pustolovščine začne. Uporabite znanje in ideje naših svetovalcev in rezervirajte svoj termin v naših salonih ali pri vas doma. Prijavite se lahko preko prijavnega obrazca, telefonskega klica ali pa kar obiščite naš salon. Čas izrisa vaše sanjske kuhinje bo namenjen samo vam. V individualnem svetovanju se bodo naši svetovalci posvetili vašim željam in izrisu vaše nove sanjske kuhinje ali ostalega pohištva.

Strokovna izmera na domu

Po zaključenem izrisu ste lahko brez skrbi, saj bomo opravili brezplačno strokovno izmero vašega prostora. Tudi v primeru odstopanj med vašimi meritvami in našimi vam ni potrebno skrbeti, saj lahko vaš svetovalec temu primerno prilagodi kuhinjo ali ostalo pohištvo. Dodatno bo pa še celotni projekt pregledala naša podporna služba.

Dostava in montaža

Ko je vaša nova sanjska kuhinja ali ostalo pohištvo izdelano, vam jo naši strokovno usposobljeni monterji dostavijo, vnesejo in zmontirajo. Gospodinjske aparate vam tudi vgradijo.

Poprodajna podpora

Po končani montaži se naše storitve ne zaključijo. Naša poprodajna ekipa vam bo tudi po končani montaži na voljo za vsa morebitna vprašanja in nasvete.

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Pogosta vprašanja in odgovori

Že standardni dimenzijski normativi oziroma opcije, na podlagi katerih se lahko dimenzije elementov po globini, širini in višini povečujejo ali manjšajo po 150 mm, omogočajo, da si prilagodite kuhinjo skoraj povsem po vaši meri. Če je potrebna dodatna prilagoditev mer, vam seveda uredimo prilagoditev dimenzij elementov do milimetra natančno.

Kuhinja po vaši meri bo popolnoma prilagojena vašim potrebam in zahtevam, zato bo kuhanje in delo v kuhinji postalo bolj preprosto in funkcionalno. Tako imenovane “blok” kuhinje niti slučajno ne omogočajo tolikšne personalizacije, kot jo je mogoče doseči z izrisom in izdelavo kuhinje po meri.

V primeru izrisa v salonu, morate okvirne mere kuhinjskega prostora prinesti s seboj. Če niso do milimetra natančne, ne skrbite, saj bodo naši strokovnjaki v vsakem primeru pred končnim naročilom še enkrat preverili točnost izmerjenih dimenzij. Ob primeru izrisa na domu, pa vam seveda že naš terenski svetovalec do milimetra natančno izmeri kuhinjski prostor.

Seveda, v naši spletni trgovini ga.si si oglejte celotno ponudbo gospodinjskih aparatov, armatur, pomivalnih korit in drugih naprav. Smo garantirano najcenejši ponudnik bele tehnike, zato se izplača.

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]