fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

STORITVE pri GA+ kuhinje

Kaj so stvari, ki nas naredijo drugačne? Po čem se razlikujemo od ostalih ponudnikov? Naše storitve, znanje in naša poprodajna podpora so ključni dejavniki, ki vam olajšajo izbiro vaše nove sanjske kuhinje. Vsi se zavedamo, da nakup in izbira primerne kuhinje ni enostavno opravilo. Z nami pa postane zabavno, saj za celotni proces poskrbimo mi. Od idejne zasnove, do končnega izdelka, montaže in odvoza stare. Tukaj se pa naše storitve ne zaključijo, saj imamo tudi celotno ekipo strokovnjakov, ki skrbi za poprodajno podporo. Naj bo načrtovanje vaše sanjske kuhinje zabavna in prijetna izkušnja. Za vse poskrbimo mi!

Potek nakupa vaše sanjske kuhinje

Rojstvo ideje

Vsaka zgodba se začne z idejo, prav tako tudi zgodba o vaši novi kuhinji. Naj bo to sanjska kuhinja, ki ste jo videli v naših zaključenih projektih, ali praktično oblikovana kuhinja, ki ste jo opazili pri prijatelju, ali pa morda nekaj povsem svojega. Karkoli že si zamislite, vse se začne z okvirno idejo. Pri iskanju idej pa ne bodite osredotočeni samo na izgled ampak tudi na funkcionalnost. Potopite se v svet oblikovanja interierja, brskajte po revijah ali spletnih portalih in poiščite tisto, kar vas resnično navdihuje. Prinesite svoje ideje k nam, mi pa bomo poskrbeli, da bodo oživele.

Mojster prostora

Kuhinja predstavlja srce vašega doma zato mora biti popolnoma prilagojena za vaš prostor. Ne glede na to, ali je to majhen kotiček v mestnem stanovanju ali velik odprt prostor v podeželski hiši, cilj je ustvariti nekaj, kar se bo popolnoma zlilo z vašim domom. Pred prihodom v salon si vzemite nekaj minut in izmerite svoj prostor. Pomagate si lahko s tem kratkim vodičem. Ne pozabite upoštevati okna, vrata, vtičnic in ostalih priklopov. Vsaka mera, ki jo prinesete, nam bo pomagala ustvariti kuhinjo, ki bo kot ulita za vaš dom ob tem ste pa lahko brez skrbi, saj bo v primeru nakupa naša izkušena ekipa ponovno opravila meritev prostora.

Začetek pustolovščine

Zdaj, ko imate idejo in mere, je čas, da nas obiščete. Vabimo vas, da se prijavite na 3D izris preko spletnega obrazca ali pa se oglasite v enem izmed naših salonov. V vsakem primeru boste deležni individualnega posveta in načrtovanja z našimi strokovnjaki.

Strokovno svetovanje in načrtovanje

Naše izkušene svetovalce odlikuje občutek za detajle, kreativnost in strokovno znanje. Vašo sanjsko kuhinjo lahko načrtujemo v naših salonih ali pa pri vas doma – v realnem okolju. Skupaj bomo sestavili načrt, ki bo izpolnil vaše želje, upošteval vaš prostor in zagotovil najboljšo možno uporabnost. Pomagali vam bomo izbrati materiale, barve, pohištvo in opremo, ki bo vašo kuhinjo naredila popolno, uporabno in funkcionalno.

Dostava in Montaža

Ko je vse načrtovano in izdelano, pride na vrsto zadnji korak – dostava in montaža. Naši strokovno usposobljeni monterji bodo brezplačno dostavili in zmontirali vašo novo kuhinjo. Pri nas je skrb za stranke na prvem mestu, zato vam zagotavljamo, da bo vaša nova kuhinja natančno takšna, kot ste si jo zamislili. Vi samo pripravite prostor, za ostalo bomo poskrbeli mi.

NAŠE BREZPLAČNE STORITVE - Paket brez skrbi

3D načrtovanje
Naše strokovno načrtovanje je prilagojeno vašim željam in potrebam in lahko poteka v enem od naših salonov ali pa kar v udobju vašega doma.
Izmera na domu
Naša natančna in celovita izmera prostora zagotavlja, da bodo vsi elementi pohištva popolnoma prilagojeni vašemu prostoru.
Dostava in vnos
Naša zanesljiva dostava vas bo osvobodila skrbi in zagotovila, da bo vaša naročena kuhinja in pohištvo pravočasno in varno dostavljeni.
Montaža in vgradnja
Naša ekipa monterjev vam sestavi kuhinjo in vgradi aparate, vsak korak izvedejo s preciznostjo, da vaša kuhinja zasije v vsej svoji lepoti.
10 let jamstva
10 let jamstva, 10 let brez skrbi.
GA_kuhinje_storitve_nacrtovanje

NAČRTOVANJE

GA_kuhinje_storitve_izmera

IZMERA

GA_kuhinje_storitve_dostava

DOSTAVA

GA_kuhinje_storitve_montaza

MONTAŽA

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

3D IZRIS