GA+kuhinje

Marijino moderno kuhinjo s pridihom marmorja smo z ustvarjalnim pristopom načrtovali v salonu GA+ kuhinje Levec in skupaj ustvarili kuhinjo, ki izžareva eleganco in sodobno estetiko. Z izbrano sivo barvo, katera ustvarja umirjen videz, hkrati pa poudarja čiste linije, smo v kombinaciji z marmornimi detajli ustvarili edinstven in prestižen videz. Kombinacija funkcionalnosti in estetskega dizajna ustvarja prostor, ki izžareva prestiž in sodoben občutek.

“Ker je kuhinja dolgoročna investicija, je bilo za naju pomembno, da so upoštevane vse najine želje in da se pri odločanju ne mudi. Tak pristop je bil za naju idealen. “

Marija

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (453): skrilasto siva, visok sijaj
Delovna plošča (235): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (960): vijačeni ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (453): skrilasto siva, visok sijaj
Delovna plošča (235): Venato Bianco marmor, imitacija
Ročaj (960): vijačeni ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Marija je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Z možem sva že vnaprej vedela, da bo kuhinja v sivo beli kombinaciji, saj sva želela nekaj, kar se bo skladalo z ostalim pohištvom in ambientom v našem domu.

Z možem sva obiskala kar nekaj različnih salonov, vendar nikjer nisva prejela toliko koristnih informacij, pomoči in nasvetov kot v vašem salonu v Levcu. Tamkajšnja svetovalka je z izjemno prijaznostjo in strokovnostjo pritegnila najino pozornost in prav ta izkušnja je bila ključna, da sva se odločila za vas.

Dejansko ne, ker gre za manjši prostor, ki je zahteval premišljeno postavitev in zasnovo. Zato si nisva znala predstavljati, kako bo izgledala končna postavitev kuhinje. Imela sva številna vprašanja glede same postavitve. Pri tem nama je pomagala vaša svetovalka, saj je prisluhnila najinim željam, podala strokovne predloge ter odgovorila na vsa najina vprašanja.

Vse. Vaša svetovalka nama je namenila veliko pozornosti, pokazala vse detajle ter prisluhnila najinim željam. Izredno sva cenila, da ni bila vsiljiva, kar je igralo ključno vlogo pri najini odločitvi. Ker je kuhinja dolgoročna investicija, je bilo za naju pomembno, da so upoštevane vse najine želje in da se pri odločanju ne mudi. Tak pristop je bil za naju idealen.

Ne, moram priznati, da dvomov nisva imela nobenih.

Stenska obloga s konji (smeh). Težko rečem, saj imajo vse stvari svoj namen in z vsem sva zadovoljna. Kuhinjo uporabljava že nekaj časa in nič ne bi spremenila. Poleg tega je postavitev zelo funkcionalna; vse je logično postavljeno in predali so praktično zapolnjeni.

Kuhinja je prispela, kot smo se dogovorili in tudi montaža je bila končana v enem dnevu. Nimava pripomb.

Ne, sem pa ravno prejšnji teden zasledila na vašem Pinterest profilu.

Vse skupaj odlično! 10ka.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]