GA+kuhinje

Tajino stanovanje topline in domačnosti je prava kombinacija beline in lesa, katera ustvarja čudovito harmonijo, ki daje stanovanju sodoben, a hkrati prijeten videz. Projekt pa nismo zaključili le pri kuhinji, saj se je Taja odločila tudi za dnevni prostor po meri. Tako smo skupaj načrtovali enotno opremo pohištva za kuhinjo in dnevno sobo.

“Res sem bila zadovoljna, odlično smo se ujeli. Že ko sva s hčerko prestopili prag salona, sva se počutili prijetno in domače.“

Taja

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (173): bela, mat
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (173): bela, mat
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Taja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

To ni naša prva kuhinja v tem stanovanju. Obliko stare kuhinje smo ohranili, s pomočjo vaše svetovalke Maje pa smo spremenili razporeditev in barve. Sprva sem želela belo kuhinjo, kasneje pa sem se odločila za to barvno kombinacijo. Vaša svetovalka Maja mi je resnično pomagala in menim, da smo skupaj našli odlično rešitev.

Želela sem spremembo. Prej sem imela kuhinjo drugega proizvajalca, ki je bila sicer že kar stara, vendar so se kljub temu fronte začele lupiti in odstopati. Zato sem se odločila, da želim spremembo. Obiskala sem več ponudnikov in z vami sem bila najbolj zadovoljna.

Vse. Res sem bila zadovoljna, odlično smo se ujeli. Maja si je vzela čas, nikamor se ji ni mudilo, poslušala je moje želje in pričakovanja. Na izris sem prišla s hčerko in ko sva prestopili prag salona v BTC-ju, mi je hčerka rekla: »Mami, mislim, da sva se že odločili, kajne?« (smeh). Na posvetu sem res uživala, Maja mi je podrobno predstavila vse prednosti, možnosti in barvne kombinacije. Resnično imam samo pohvale.

Ne. Potrebovala sem novo kuhinjo in bolj funkcionalno. Obliko kuhinje smo ohranili, postavitev pa popolnoma spremenili. Na svetovanje sem prišla s starim izrisom, ki smo ga popolnoma spremenili. Sedaj je veliko bolj funkcionalna in res sem zadovoljna.

Ne. Kot sem omenila, že ko sva s hčerko prestopili prag salona, sva se počutili prijetno in domače.

Preglednost, dvižne omarice in sprememba postavitve pečice. Sedaj je cela kuhinja veliko bolj funkcionalna, vse imam pri roki. Še posebej bi izpostavila kuhalno ploščo Bora, ki jo vsakodnevno uporabljamo in je res odlična.

Ja, seveda. Tudi dnevno sobo sem načrtovala in kupila pri vas.

Brez pripomb. Vse je bilo odlično. Vas že priporočam vsem prijateljem in znancem (smeh).

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]