GA+kuhinje

Larina temna kuhinja z lesenimi poudarki, je elegantna in sodobna ter se skladno prilega ostalemu pohištvu in ambientu doma. Kljub nekaterim dvomom v družini o izbiri temne barve, je Lara ostala zvesta svoji viziji. Upoštevala je nasvete svetovalke Maje glede svetlobe in tako je kuhinja dobila bolj odprto vzdušje.

“Komunikacija z vami je bila ves čas odlična in bili ste vedno na voljo za morebitna vprašanja ali težave. Tudi po montaži kuhinje ste bili pripravljeni pomagati z nasveti glede vzdrževanja in uporabe. Končna ocena je 10/10.”

Lara

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (344): črni granit, dekor
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (344): črni granit, dekor
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Lara je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Prej sem imela zelo podobno kuhinjo, le da je bila bele barve. Dolgo časa sem razmišljala o temni kuhinji in se na koncu odločila, da je čas za spremembo. Brskala sem po Pinterestu ter si ogledovala vaše zaključene projekte na spletni strani. Navdušili so me različni stili temnih kuhinj, ki so delovale elegantno in sodobno. Prav tako sem želela nekaj, kar bi se skladalo z ostalim pohištvom in ambientom v našem domu.

Predvsem dobra cena in prijaznost. V primerjavi z drugimi ponudniki ste bili zelo ugodni. Odnos vaše svetovalke Maje je bil zelo korekten in prijazen. Takoj smo se ujeli, energija je bila prava, predvsem pa je poslušala želje in ni bila vsiljiva. Prav tako so me prepričale kakovost in dizajn vaših kuhinj ter dejstvo, da nudite široko paleto možnosti za prilagajanje in individualizacijo.

Mene ne, vse ostale pa (smeh). Vsi so bili mnenja, da bo kuhinja pretemna. Z možem imava rada črne, temnejše barve, zato sva želela tudi temnejšo kuhinjo. Svetovanje je bilo zelo korektno, videlo se je, da ima Maja veliko izkušenj, zato sem bila brez skrbi. Prav tako smo upoštevali njene nasvete glede svetlobe in dodatkov, ki bi kuhinjo naredili svetlejšo in bolj odprto.

Če bi lahko izpostavila eno stvar, bi to bila vinska vitrina (smeh). Vse mi je všeč, zaenkrat ne bi ničesar spremenila. Prav tako mi je všeč praktičnost in ergonomija nove kuhinje. Delovna površina je dovolj velika in dobro organizirana, kar mi omogoča lažje delo v kuhinji.

Ja, sem vedela. Videla sem na vaši spletni strani, vendar nisem potrebovala ničesar drugega kot kuhinje. Kljub temu bom to možnost zagotovo upoštevala v prihodnosti, če bo potrebno opremiti druge prostore v našem domu. Prilagodljivost pohištva po meri mi je zelo privlačna, saj lahko z njo ustvarimo unikatne in funkcionalne rešitve za vsak prostor.

Vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili. Kuhinja je prispela v dogovorjenem roku, monterji so odlično opravili svoje delo. Komunikacija z vami je bila ves čas odlična in ste bili vedno na voljo za morebitna vprašanja ali težave. Tudi po montaži kuhinje ste bili pripravljeni pomagati z nasveti glede vzdrževanja in uporabe. Končna ocena je 10/10.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]