GA+kuhinje

Moderna kuhinja v kombinaciji lesa, obdana z veliko naravne svetlobe, bo s svojim karakterjem zagotovo navdušila vse. Svetla in moderna kuhinja v kombinaciji lesa, je prostor naredila še svetlejši in odprt. Poleg tega pa je stranka še izpostavila kotno omaro kot enega izmed najljubših elementov kuhinje. Vabljeni k ogledu še enega uspešno zaključenega kuhinjskega projekta.

“Izris sva opravila pri vas in pri vaši konkurenci. Na koncu sva se odločila za GA+ Levec na podlagi strokovnosti in pripravljenosti vašega svetovalca, saj se je popolnoma posvetil projektu in nama pomagal odgovoriti na vsa vprašanja. “

Borut

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Borut je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Dolgo časa sva se pogovarjala, na kakšen način bova opremila hišo. Kuhinjo sva vzela kot izhodišče pri izbiri opreme. Želela sva belo kuhinjo, ki bo prostor naredila še bolj svetel in odprt, zato sva se odločila za kombinacijo bele barve in lesa.

Izris sva opravila pri vas in pri vaši konkurenci. Na koncu sva se odločila za GA+ kuhinje na podlagi strokovnosti in pripravljenosti vašega svetovalca, saj se je popolnoma posvetil projektu in nama pomagal odgovoriti na vsa vprašanja. Med svetovanjem sva se počutila prijetno.

Opazila sva, da nama želi svetovalec resnično pomagati in ne samo prodati. Vzel si je čas za svetovanje, saj smo vsako podrobnost predebatirali. Prav tako je razumel najine želje in priporočal tudi stvari, ki morda njemu niso najbolj všeč. Pokazal je, da razume najine želje in se jim tudi prilagodil.

Okvirno, ja. Inštalacije so bile narejene pred izrisom, zato sva vedela, kakšna bo približna postavitev. Vse ostale stvari smo načrtovali sproti.

Ne, slišala sva veliko dobrih stvari o vaših kuhinjah, zato nisva imela dvomov. Sicer smo izris nekajkrat spremenili, vendar je vse potekalo brez zapletov.

Vse nama je všeč, meniva, da smo dobro izkoristili vsak kotiček in zares uživam v novi kuhinji. Če bi morala izpostaviti kaj, bi izpostavila kotno omaro, v kateri imava pospravljen multipraktik in shrambo.

Zelo, vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili. Brez pripomb.

Ja, brskala sva po spletni strani in zasledila, da nudite tudi pohištvo po meri za dnevne sobe, kopalnice itd.

Zaenkrat bi ocenila vse z 10-ko. Od svetovanja, do kakovosti kuhinje in montaže.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]