GA+kuhinje

Irenina trendovska kuhinja z otokom, kjer se temni detajli v kombinaciji lesa združijo v čudovito eleganco. Z Ireno smo v salonu GA+ Novo mesto ustvarili čudovit projekt, pri katerem ima ključno vlogo definitivno les, kateri ustvarja toplo in elegantno vzdušje v samem prostoru.

Zelo smo zadovoljni. Vaša skrb za časovno usklajenost je bila izjemna. Vse je potekalo brez zapletov in po dogovorih.

Irena

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Fronta (303): siv skrilave,c imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Irena je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Prejšnja kuhinja, ki je že imela več kot 20 let, je potrebovala zamenjavo, zato sva se z možem odločila za prenovo. Tokrat sva si želela svežega pristopa, zato sva se odločila za kuhinjo z otokom. Oba sva imela v mislih temnejšo kuhinjo, kjer bi les igral ključno vlogo v kombinaciji z drugimi elementi.

Na začetku sva obiskala drugega ponudnika, vendar naju njihovo svetovanje ni navdušilo (imensko ne želim izpostavljati). Nato sva obiskala vas in sva bila izjemno zadovoljna. Vaš svetovalec nama je namenil veliko pozornosti, pokazal vse detajle ter prisluhnil najinim željam, kar je bilo ključno pri najini odločitvi.

V bistvu ne. V salonu sva se navdušila nad določenim stilom, ki nama je služil kot osnova za načrtovanje. Ideja o kuhinji z otokom je bila prisotna, ostale podrobnosti pa sva dorekla med izrisom. Vodovodno napeljavo sva pustila nespremenjeno, medtem ko sva elektriko prilagodila novi postavitvi kuhinje.

Opazno izboljšanje je prehod iz omaric na predale. Ta sprememba je naredila kuhinjo veliko bolj praktično in prostorno. Otok v središču pa prinaša svežino in funkcionalnost.

Zelo zadovoljni. Vaša skrb za časovno usklajenost je bila izjemna. Vse je potekalo brez zapletov in po dogovorih.

Naša izkušnja je bila odlična. Od prvega svetovanja pa vse do montaže, je vse potekalo gladko in skladno z našimi pričakovanji. Naša ocena je trdno 10.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]