GA+kuhinje

Brezčasna kuhinja v popolni kombinaciji elegance in domačega udobja. Z Aleksandro smo v salonu GA+ Maribor ustvarili čudovito, moderno kuhinjo v beli barvi, katera je prava paša za oči, saj združuje čiste linije in minimalističen dizajn, kateri ustvarja občutek prostornosti in svežine.

“Predvsem bi rada pohvalila vašega svetovalca Nejca, saj si je resnično vzel čas zame in mi pri vsem zelo dobro svetoval.”

Aleksandra

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Fronta (450): bela, visoki sijaj
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Fronta (450): bela, visoki sijaj
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Aleksandra je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Prejšnja kuhinja je bila stara skoraj 20 let, zato je bil čas za zamenjavo. Ker smo v kletnih prostorih, sem želela, da bo prostor videti bolj svetel, zato sem se tudi odločila za belo kuhinjo, čeprav sem od nekdaj strmela k temnejšim kuhinjam.

Zaradi dobre cene in pa seveda tudi zaradi fleksibilnosti in prijaznosti. Predvsem bi rada pohvalila svetovalca Nejca, saj si je vzel čas zame in mi pri vsem zelo dobro svetoval in pomagal. Resnično se je potrudil in bil hkrati tudi zelo potrpežljiv, tako da moram pohvaliti od začetka do konca vse.

Kot sem že omenila, mi je bilo zelo všeč, da je bil svetovalec fleksibilen in potrpežljiv z menoj. Namreč velikokrat sem si premislila pri samem izrisu, saj je bil končni rezultat drugačen, kot sem si zamislila prvotno, tako da je upošteval vse moje »muhe« (smeh).

Dejansko smo prostor v celoti prenovili, saj sem želela drugačno postavitev kot pri prejšnji kuhinji. Pri tem mi je tudi zelo pomagal vaš svetovalec, saj je veliko razmisleka posvetil postavitvi kuhinje, katero smo prilagodil prostoru, predvsem šanku.

Ne, slišali smo veliko dobrih stvari o vaših kuhinjah, zato nisem imela dvomov. Moram pa izrecno pohvaliti svetovalca Nejca, saj je bilo zaupanje obojestransko.

Vse (smeh). Izpostavila bi izvlečno omaro, saj je resnično zelo praktična. Najverjetneje tudi zato, ker je prej nisem imela. (smeh)

Zelo, vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili. Brez pripomb.

Ne, nisem vedela, ampak nam je omenil vaš svetovalec.

Čista desetka, ker sem res zelo zadovoljna. Vse je potekalo brez zapletov.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]