GA+kuhinje

Kuhinja v industrijskem slogu z otokom, ki ne le razširja delovno površino, temveč tudi ustvarja prijetno okolje za druženje. S Tiborjem smo v salonu GA+ kuhinje Kranj načrtovali moderno kuhinjo v industrijskem slogu, katera je prava mešanica surove elegance in sodobne estetike. Siva barva betona, kombinirana s toplimi odtenki lesa, ustvari edinstven in sodoben videz kuhinje.

To je že moja druga kuhinja v življenju in moram reči, da sem z vašo storitvijo zelo zadovoljen. Vse je potekalo, kot ste obljubili, od izrisa in svetovanja do montaže.

Tibor

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (892): siv beton, imitacija
Fronta (889): skrilasti beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (002): brezročajni profil | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (892): siv beton, imitacija
Fronta (889): skrilasti beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (002): brezročajni profil | barva: nerjaveče jeklo

Tibor je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Ta kuhinja je posebna, saj je prva v naši hiši. Za izbiro stila sva precej razmišljala, partnerka pa je opravila kar nekaj izrisov pri vas, dokler nisva našla tiste prave kombinacije, ki naju je navdušila.

Za GA+ kuhinje sva se odločila predvsem zaradi sproščenega vzdušja in prijaznosti ter strokovnosti vaše svetovalke Nine. Bila sva zelo zadovoljna s tem, kako nama je svetovala. Nina si je vzela veliko časa za naju, naju podrobno seznanila z vsemi možnostmi pri izbiri aparatov, front, ročajev in ves čas sva se počutila, kot da sva njeni edini in najpomembnejši stranki.

Ko sva prišla do izrisa, so bile inštalacije že pripravljene, zato sva Nini predala načrt inštalacij, nato pa smo skupaj začeli risati kuhinjo. Večino odločitev sva sprejela naknadno, vključno s šankom, ki ni bil del prvotnega načrta. Tudi za barvo sva se odločila naknadno, v vašem salonu.

Dvomi so bili prisotni, vendar smo jih uspešno premagali. Prvotno sem naredil prvi koncept kuhinje, nato pa je partnerka ustvarila svojo verzijo. Naredili smo številne spremembe glede na prvotni načrt, zato me je, iskreno, malenkost skrbelo, ampak na koncu je vse potekalo, kot smo se dogovorili.

Zelo težko bi izpostavil eno stvar, saj je kuhinja kot celota izjemno funkcionalna in prostorna. Osebno sem navdušen nad otokom s šankom, ki ga lahko uporabljam tako kot delovno površino kot tudi za druženje.

Da, zelo sem zadovoljen z dobavnim rokom. To je že moja druga kuhinja v življenju in moram reči, da sem z vašo storitvijo zelo zadovoljen. Vse je potekalo, kot ste obljubili, od izrisa in svetovanja do montaže.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]