GA+kuhinje

Rustikalna kuhinja z otokom, katera nam pričara čarobno vzdušje domačega udobja in topline. Mojca se je ponovno odločila za 3D izris kuhinje na domu, ker je bila že prvič s celotno izkušnjo pri nas zelo zadovoljna. Skupaj smo ponovno ustvarili čudovit projekt, kjer se srečata prefinjenost in prijeten ambient. Detajli, kot so kovinski ročaji na omaricah, dodajajo pridih avtentičnosti. Topla rumenkasta svetloba pa poudari vsak kotiček kuhinje, kar še dodatno poveča občutek domačnosti.

“Predvsem bi rada izpostavila, da si je vaš svetovalec Peter resnično vzel čas in upošteval vse naše želje. “

Mojca

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Fronta (390): magnolija, mat
Ročaj (276): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Fronta (390): magnolija, mat
Ročaj (276): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Mojca je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Enako kuhinjo smo kupili že 3 leta nazaj, prav tako pri vas. Od nekdaj mi je všeč ta stil kuhinje, zato sem želela ponovno enako.

Že prvotno kuhinjo smo kupili pri vas in ker smo imeli že prvič dobro izkušnjo, smo se ponovno odločili za nakup kuhinje pri vas. Tudi tokrat smo se odločili za izris kuhinje na domu, kjer je vaš svetovalec Peter ponovno prišel k nam in opravil vse kar na domu.

Predvsem bi rada izpostavila, da si je vaš svetovalec Peter resnično vzel čas in upošteval vse naše želje.

Ko smo prvič izbirali, sem želela nekaj bolj klasičnega, saj nisem želela modernih linij. Takrat sem želela sicer drugačno barvo, ampak je takrat niso imeli na razpolago. Zato smo tudi zdaj naročili kar enako, saj mi je bila zelo všeč. Kar se tiče same postavitve in oblike, smo pa že prvotno vedeli, kako približno bi izgledala.

Mogoče glede razporeditve hladilnika in zamrzovalnika. Želela sem, da stojita skupaj, ampak nisem bila prepričana, kako bo na koncu izpadlo vse skupaj.

Naš senzorski koš za smeti, ker je malo drugačen. Pa seveda osrednji del z otokom in barskimi stoli, ker so od zadaj vgrajene tudi omarice in je zato zelo praktičen. Prav tako je središče dogajanja v kuhinji, kadar imamo obiske. Dnevna soba sploh ni več aktualna (smeh). In pa tudi mi ga seveda radi velikokrat koristimo ob večerji, ko smo vsi na kupu.

Ja, bili smo zadovoljni, saj je vse potekalo brez zapletov.

Ne, sem pa ravno prejšnji teden zasledila v vašem katalogu.

Vse skupaj odlično! 10ka.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]