GA+kuhinje

Klarina moderna kuhinja z atraktivno tapeto, je prava umetnina, ki bo zagotovo pritegnila poglede. Atrakcija te kuhinje je definitivno izstopajoča tapeta, ki se razprostira po eni izmed sten. Tapeta je zasnovana v sodobnem stilu z geometrijskimi vzorci in abstraktnimi linijami, ki dodajo prostoru dinamiko in živahnost. Minimalistična, elegantna in edinstvena kuhinja, pri kateri smo 3D izris načrtovali kar na domu!

“Rada bi izpostavila, da svetovalec Peter pri svetovanju ni gledal le na dizajn kuhinje, ampak je upošteval celoten izgled stanovanja, katerega sem mu med izrisom opisala. Kar mi je bilo seveda zelo pomembno.“

Klara

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (967): alpsko bela, mat
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (967): alpsko bela, mat
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna

Klara je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Nekaj idej sem že imela, saj je bila prvotno v tem prostoru dnevna soba. Ker je kuhinja za sina, sem želela sodobno kuhinjo s črno kombinacijo. V dilemi sem bila samo zaradi sekundarne barve, saj nisem želela pretemne kuhinje. Svetovalec Peter mi je pri tem zelo pomagal, saj mi je pokazal različne opcije in kombinacije.

Pri vas sem načeloma že kupila aparate in sem bila zelo zadovoljna s strokovnostjo prodajalcev, zato sem se odločila, da se prijavim še na svetovanje in 3D izris.

Še posebej bi rada izpostavila, da svetovalec Peter pri svetovanju ni gledal le na dizajn kuhinje, ampak je upošteval celoten izgled stanovanja. Prav tako mi je bil všeč njegov predlog, da pečica ni pod štedilnikom ampak je ločena od štedilnika, na kar sama prej nisem niti pomislila.

Kuhinjo sem imela že izrisano, saj sem imela idejo kako bi bile stvari postavljene, ampak je bilo potrebno prilagoditi elemente, kateri so bili na voljo. Nisem točno vedela dimenzij elementov, zato smo sproti prilagodili celotno kuhinjo.

Celotna podoba s tapeto, saj menim, da je ravno tapeta tista, zaradi katere pride kuhinja do izraza. Prav tako mi je všeč prostorna razporeditev, katera domiselno razmejuje kuhinjski prostor od jedilnega prostora.

Kuhinja je celo prispela 14 dni prej, tako da sem bila pozitivno presenečena, saj sem v večini primerov čakala dlje kot smo se dogovorili.

Nimam nobene pripombe, vse je potekalo kot dogovorjeno. Zelo sem zadovoljna s svetovanjem, dobavo in montažo.

 
 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]