GA+kuhinje

Prefinjena kuhinja v kombinaciji lesa in sijajne beline, katera ustvarja občutek domačnosti in topline. Z Gregorjem smo v salonu GA+ Rudnik ustvarili čudovito prefinjeno kuhinjo, kjer se odtenki lesa izvrstno ujemajo z belimi ličnicami v visokem sijaju. Temni detajli pa poudarijo sodoben izgled in ustvarijo privlačne kontraste. 

Na koncu je prevladala odločitev za vas, predvsem zaradi vaše svetovalke, ki se je izkazala z bogatim znanjem, svetovalnimi sposobnostmi in argumentiranimi predlogi ter seveda cene.

Gregor

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (450): bela, visok sijaj
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Background
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (450): bela, visok sijaj
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna

Gregor je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Za kuhinjo, ki bo segala do stropa, sva se odločila predvsem zaradi želje po optimalni izrabi prostora. Ker imamo velik hladilnik, smo želeli, da se ta skladno vključi v celoten dizajn. S prenovo smo razširili prostor, kjer je prej stala stena, zdaj pa kraljuje praktičen otok. Kot petčlanska družina smo želeli dodatno delovno površino in prostornejšo kuhinjo.

Naša pot do izbire prave kuhinje ni bila kratka. Pri vas smo opravili prvi izris, nato pa pol leta iskali primerno rešitev. V tem času smo obiskali več ponudnikov in preizkusili različne izrise. Na koncu je prevladala odločitev za vas, predvsem zaradi vaše svetovalke, ki se je izkazala z bogatim znanjem, svetovalnimi sposobnostmi in argumentiranimi predlogi ter seveda cene.

Seveda. Vedela sva, da želiva sodobno kuhinjo z visokim sijajem, ki seže do stropa. Upala sva, da bo prostora dovolj tudi za otok. Glede na to, da nismo spreminjali starih napeljav, smo že vnaprej vedeli, kje bodo postavljeni aparati.

Izjemno ceniva skrito napo in enostavno čiščenje kuhinje. Našim otrokom je srce osvojil otok, ki je postal njihovo priljubljeno mesto. Kuhinja je zdaj veliko bolj prostorna in uporabna. V prejšnji smo se komajda premikali, saj smo nenehno odmikali posodo, da smo lahko kuhali.

Izredno. Kuhinja je prispela točno na dogovorjen datum, brez zamud ali komplikacij.

Brez dvoma 10. Od začetnega svetovanja, do natančne dobave in profesionalne montaže. Posebna pohvala gre tudi monterjem, ki so z izjemno natančnostjo postavili našo novo kuhinjo.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]