GA+kuhinje

Trstično zelena kuhinja, katero smo skupaj z Jano ustvarili v salonu GA+ Kranj. Zelena je barva je povezana z naravo, je pa tudi ena od barv avre, in sicer ravno tista, ki naj bi pomirjala. Odtenki zelene se prefinjeno ujemajo z zlatimi ročaji omaric in s toplimi odtenki v barvi lesa ustvarijo prijetno domačnost, kar je značilno za rustikalne kuhinje.

Med izbiranjem kuhinje sva imela nekaj vprašanj in dvomov glede postavitve, izbire materialov ter barv. Svetovalka Maja nama je pri tem zelo pomagala, saj je prisluhnila najinim željam, podala strokovne nasvete in predloge ter odgovorila na vsa najina vprašanja.

Jana

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (353): bel beton, imitacija
Fronta (776): trstično zelena
Ročaj (222): kovinskiročaj | barva: zlata
Background
Delovna plošča (353): bel beton, imitacija
Fronta (776): trstično zelena
Ročaj (222): kovinskiročaj | barva: zlata

Jana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva si rustikalno kuhinjo, ki bi združevala domačnost, toplino in pridih modernega izgleda. Vzela sva si čas in kuhinjo izbirala skoraj pol leta, saj nama je predstavljala izhodišče pri izbiri stila pohištva za celotno stanovanje. Ker oba rada kuhava in večino časa preživiva v kuhinji, je ta prostor v najinem domu še posebej pomemben.

Obiskala sva več trgovin, vendar naju je k sodelovanju s podjetjem GA+ kuhinje pritegnila prijaznost, pomoč in posluh svetovalke Maje. Poleg tega ste bili cenovno zelo konkurenčni.

Najbolj sva cenila prijaznost, strokovnost in pripravljenost svetovalke Maje, ki se je posvetila vsakemu detajlu. V drugih trgovinah nisva prejela toliko informacij, pomoči in nasvetov. Maja je predlagala izhodiščno kuhinjo, ki je bila razstavljena v salonu, kar se nama je zdela odlična ideja.

Glede postavitve sva vedela, saj sva bila s prostorom nekoliko omejena. Barve in stil pa sva izbrala v salonu, kjer naju je Maja prepričala v izbiro določene barve, ki nama najprej na vzorcu ni bila najbolj všeč. Sprva sva želela bolj živahno barvo.

Med izbiranjem kuhinje sva imela nekaj vprašanj in dvomov glede postavitve, izbire materialov ter barv. Svetovalka Maja nama je pri tem zelo pomagala, saj je prisluhnila najinim željam, podala strokovne nasvete in predloge ter odgovorila na vsa najina vprašanja. Njena pripravljenost pomagati in strokovnost sta naju prepričala, da sva se odločila za sodelovanje z GA+ kuhinje.

Težko bi izpostavila eno stvar, saj nama je všeč celotna kuhinja. Še posebej sva zadovoljna z aparati, kot so kuhalna plošča z vgrajeno napo in hladilnik.

Vse je potekalo v skladu z dogovorom. Kuhinja je celo prispela prej, vendar midva nisva imela pripravljenega prostora, zato naju je čakala približno dva meseca v skladišču.

Zaenkrat nimava pripomb. Vse je potekalo kot dogovorjeno, še posebej bi pohvalila korektnost in prijaznost vašega monterja.

 
 
 

GA+ kuhinje bi zagotovo priporočila svojim prijateljem in družini. Razlogi za to so strokovnost, pripravljenost in prijaznost zaposlenih, konkurenčne cene ter kakovost materialov in izdelave. S celotnim procesom od svetovanja do montaže sva bila zelo zadovoljna.

 
 
 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]