GA+kuhinje

Emino elegantno pohištvo po meri – kuhinja, kopalnica in dnevna soba narejena po meri je bila Emina dolgoročna želja. Želela je, da bi bila njena hiša opremljena popolnoma po lastnih željah in okusu. Med najpomembnejšimi prostori v hiši so bili ravno kuhinja, dnevna soba in kopalnica. S tem si je zagotovila, da bo vsak kotiček hiše izkoriščen optimalno in da bo notranjost hiše odražala njeno osebnost ter slog. Ema je bila pri svoji želji zelo odločna in si je vzela čas, da je našla primernega ponudnika, ki bi ji izdelal pohištvo in opremo po njenih željah.

“Marsikdo v drugih salonih je vsiljeval svoje ideje, Nejc pa naju je poslušal in se prilagajal. Jaz se na sestavo in izdelavo kuhinj ne spoznam, vedela pa sem, kakšne so moje želje in kaj pričakujem od kuhinje ter ostalega pohištva. Nejc je to razumel, se prilagodil in poiskal rešitve. “

Ema

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (503): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (503): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Ema je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje in ostalega pohištva?

Želela sva kombinacijo črne in bele barve. Ta barvna kombinacija mi je zelo všeč, zato sva želela, da s to kombinacijo opremiva vse pohištvo v hiši. Zunanja podoba hiše je v modernem stilu in temu primerno sva tudi načrtovala kuhinjo. Želela sva veliko svetlobe, zato se tudi nisva odločila za zgornje elemente. Z možem sva celotno hišo tudi sama izrisala in temu primerno prilagodila pohištvo.

Obiskala sva veliko salonov. Moram povedati, da nikoli nisem spremljala nobenih reklam, čeprav sem jih velikokrat videla. Zato tudi nisem vedela, kaj pričakovati. Ko sva z možem stopila v vaš salon, sva začutila domačnost, prijetno vzdušje in takoj sva se počutila zaželeno. Vaš svetovalec Nejc v salonu Maribor naju je prevzel.

Predvsem to, da je prisluhnil najinim željam. Poslušal naju je, sledil najinim željam in pričakovanjem. Marsikdo v drugih salonih je vsiljeval svoje ideje, Nejc pa naju je poslušal in se prilagajal. Jaz se na sestavo in izdelavo kuhinj ne spoznam, vedela pa sem, kakšne so moje želje in kaj pričakujem od kuhinje. Nejc je to razumel, se prilagodil in poiskal rešitve.

Ne, moram povedati, da dvomov nisva imela nobenih. Tudi pri gradnji hiše sva vzela tujega izvajalca. V bistvu sva v celotni projekt šla z veliko mero zaupanja in na koncu se je vse dobro izšlo.

Definitivno kuhinjski otok. Otok je tista stvar, ki jo vedno znova obožujem. Celo življenje sem si želela otok v kuhinji in ga končno dobila (smeh). Drugače mi je res čisto vse všeč, niti ene stvari ne bi spremenila. Vse je točno tako, kot sem si zamislila.

Moram priznati, da je kuhinja čakala naju in ne midva njo. Mislim, da sem s tem vse povedala. Svetovalca Nejca sem prosila, če lahko prestavimo montažo na kasnejši datum, kar je brez težav uredil.

Zelo, to je bil tudi eden izmed glavnih razlogov, zakaj sva se odločila za GA+ kuhinje. Drugje nama niso znali tega ponuditi. Želela sva, da imava vse v istem stilu. V nobenem pohištvenem salonu nisem našla takšnih elementov, ki sem si jih želela.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]