GA+kuhinje

Mansardna kuhinja v Dašinem stanovanju je prava paša za oči in bo spremenila vaš pogled na kuhinje in njihovo postavitev. Elegantna tekstura v kombinaciji s premišljeno izbranimi barvami in steklenimi poudarki ustvarja prijetno ozračje. Sama dinamika prostora in razporeditev kuhinje je predstavljala izziv s katerim smo se uspešno spoprijeli. Skupaj smo poiskali primerne tehnične rešitve, izkoristili vsak kotiček prostora, naredili prilagoditve in z inovativnimi idejami načrtovali ter realizirali čudovit projekt.

“Ceniva, da si je vaš svetovalec vzel čas in se popolnoma predal projektu. Kuhinja je zahtevala veliko prilagoditev in inovativnih idej, vložilo se je veliko truda, da smo dosegli željene rezultate.”

Daša

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (124): oreh, imitacija
Fronta (840): oreh, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Background
Delovna plošča (124): oreh, imitacija
Fronta (840): oreh, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna

Daša je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Iskali smo opcijo, ki se bo najbolj ujemala z obstoječim pohištvom v hiši. Podobno mansardno kuhinjo sem zasledila na vašem Instagram profilu. Takoj sem vedela, da je to stil kuhinje, ki se bo lepo zlil z ambientom in ostalim pohištvom. Naredila sem rezervacijo termina za 3D izris in se oglasila v vašem salonu v Levcu.

Da je vaš svetovalec upošteval najine želje in idejo prenesel v 3D izris. Večina stvari je bilo že dorečenih. Ceniva, da si je vaš svetovalec vzel čas in se popolnoma predal projektu. Načrtovanje in izvedba mansardne kuhinje že samo po sebi predstavlja izziv, dinamična razporeditev prostora pa je naredila celotni projekt precej zahteven. S partnerjem sva vedela, kakšno razporeditev želiva, kakšna bo barva in stil kuhinje. Ostale tehnične rešitve smo pa poiskali z vašim svetovalcem.

Vedela sva, da želiva pastelne barve in približno postavitev kuhinje sva imela v mislih. Večino stvari smo pa dorekli v salonu na izrisu. Vaš svetovalec nama je zelo pomagal, si vzel čas in res veliko razmisleka posvetil postavitvi kuhinje. Želel je popolnoma izkoristiti prostor in optimalno združiti elemente, da bodo stvari vedno pri roki.

Ja, omarice na rolo. Všeč nama je, da lahko hitro in diskretno pospraviš stvari. Drugače pa težko rečem, vse stvari imajo svoj namen in z vsem sva zadovoljna. Kuhinjo uporabljava že nekaj časa in nič ne bi spremenila.

Ja, vedela sem in tudi razmišljam, da bi še dodatno naročila ostalo pohištvo. Mi je pa žal, da se nisem že na izrisu kuhinje dogovorila s svetovalcem in kar takrat naredila izrisa še za ostale prostore.

S svetovanjem in kuhinjo sem zadovoljna. Razporeditev prostora je zahtevna in projekt ni bil enostaven. Kuhinja je zahtevala veliko prilagoditev in inovativnih idej, vložilo se je veliko truda, da smo dosegli željene rezultate.

 
 
 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]