GA+kuhinje

Prefinjena kuhinja, ki združuje toplino lesa z atraktivnim kamnom in ustvarja prijetno domačnost v Janezovi hiši. Razgibana postavitev in optimalni izkoristek prostora, sta zagotovila prijetno izkušnjo in udobje, ki bi ga želeli doživeti vsak dan. Tovrstne kombinacije so zelo priljubljene, saj lahko z njimi okusno opremimo prostore, v katerih bomo z veseljem preživljali svoj čas.

“Oba se ukvarjava s prodajo nepremičnin in gradbeništvom, zato vidiva veliko strank, kako opremljajo hiše in s tem dobiva veliko informacij, pri katerih ponudnikih kupijo pohištvo. Najina hčerka je tudi kupila kuhinjo pri GA+ kuhinje in verjetno je veliko dobrih referenc pretehtalo odločitev, da sva jo kupila tudi midva. “

Janez

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (173): bela, mat
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (369): kamen
Ročaj (738): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (173): bela, mat
Fronta (198): Sierra hrast imitacija
Delovna plošča : kamen
Ročaj (738): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Janez je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Prejšnjo kuhinjo sva imela v rustikalnem stilu in sva se je naveličala. Želela sva kuhinjo s kamnitim pultom. Kamen sva imela že v prejšnji kuhinji in sva se odločila, da bo tudi v novi. Barvno kombinacijo sva pa videla pri drugem ponudniku pohištva in na koncu kupila pri vas.

Oba se ukvarjava s prodajo nepremičnin in gradbeništvom, zato vidiva veliko strank, kako opremljajo hiše in s tem dobiva veliko informacij, pri katerih ponudnikih kupijo pohištvo. Najina hčerka je tudi kupila kuhinjo pri vas in verjetno je veliko dobrih referenc pretehtalo odločitev, da sva jo kupila tudi midva. S predstavitvijo in izrisom sva bila izjemno zadovoljna.

Postavitev sva spremenila, vendar do meje, ki nama jo je prostor omogočal. Otok sva tudi povečala, poglaviten razlog za zamenjavo kuhinje pa je bil hladilnik (smeh). Želela sva večji hladilnik in iz te želje se je razvila želja po novi kuhinji. Kuhinjo smo prilagodili prostoru, predvsem oknom.

Ne. Pred vami sva obiskala kar nekaj drugih ponudnikov, zato sva imela že dobro predstavo, kako vse skupaj poteka. Naredili smo nekaj sprememb napram prejšnjim izrisom. S končnim izdelkom sva izjemno zadovoljna.

Hladilnik (smeh). Res sva vesela, ker lahko imava nov, večji hladilnik. Drugače pa nimava pripomb. Težko bi izpostavila samo eno stvar, vse v kuhinji nama je všeč.

Ja, zelo. V bistvu sva sama prosila za zamik, ker so drugi izvajalci zamujali. Bili ste zelo ustrežljivi in vse je potekalo po dogovoru.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]