GA+kuhinje

 

Črna kuhinja v kombinaciji lesa, poskrbi za enotno podobo opreme v Nežini hiši. Prostorna kuhinja, katero smo skupaj ustvarili v GA+ Btc, nudi ogromno shranjevalnega prostora, katerega po Nežinih besedah, ni nikoli dovolj. Postavitev v črki U pa omogoča, da bodo vsi kuhinjski pripomočki vedno na dosegu roke.

“Obiskala sem še nekaj ostalih ponudnikov, ampak na koncu sem najboljšo ponudbo dobila pri vas. Tudi s samim svetovanjem sem bila zelo zadovoljna. Gospa, s katero sem načrtovala kuhinjo, se resnično spozna na svoj posel. Je izjemno prijazna, pomagala mi je pri izbiri aparatov in pri izbiri materialov. “

Neža

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Neža je povedala:

Črna kuhinja, zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Rada imava črno barvo in les. Celotno hišo sva delala v tem stilu, saj sva želela enotno podobo prostorov. Že 10 let sem govorila, da bo naslednja kuhinja, črna in s kombinacijo lesa.

Razmerje med kvaliteto in ceno. Obiskala sem še nekaj ostalih ponudnikov, ampak na koncu sem najboljšo ponudbo dobila pri vas. Tudi s samim svetovanjem sem bila zelo zadovoljna. Gospa, s katero sem načrtovala kuhinjo, se resnično spozna na svoj posel. Je izjemno prijazna, pomagala mi je pri izbiri gospodinjskih aparatov in pri izbiri materialov.

Ja, okvirno je bilo že vse dorečeno pri projektni dokumentaciji za izvedbo gradnje. Sicer je prostor zelo velik, kar dopušča veliko svobode, ampak začetne postavitve nismo veliko spreminjali. Vedela sem, da bo postavitev v črki U in, da bo prostoru pristajala črna kuhinja oziroma kuhinja temnejših odtenkov.

Skoraj vse (smeh). Všeč mi je, da je res prostorna in imam ogromno shranjevalnega prostora. Sicer imamo še posebej shrambo za živila, ampak prostora v kuhinji ni nikoli dovolj. Izpostavila bi tudi vgradni kavni avtomat in pečico na višini.

Ja, sem vedela. Videla sem več vaših zaključenih projektov, tudi na Instagramu sem videla vaše dnevne in kopalnice.

Storitve in kuhinjo bi ocenila 10. Vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili. Bi vas definitivno priporočala znancem.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]