GA+kuhinje

Pastelna kuhinja objeta v sivino, katero smo ustvarili v salonu GA+ Novo mesto. Optimalna združitev elementov omogoča, da so stvari vedno pri roki, prostorna razporeditev pa nemoteno gibanje. Središče dogajanja in druženja pa je vsekakor otok, kjer lahko celotna družina uživa vsakodnevni obrok.

“Obiskala sva vaš salon in svetovanje je bilo na višjem nivoju kot drugje. Vaš prodajalec je bil zelo ustrežljiv, prijazen in profesionalen. Same pohvale.”

Aleš

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (337): vodna, supermat
Fronta (304): kamnito siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (369): kamnito siv skrilavec, imitacija
Ročaj (650): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (337): vodna, supermat
Fronta (304): kamnito siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (369): kamnito siv skrilavec, imitacija
Ročaj (650): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Aleš je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Všeč so nama sivi odtenki. V prejšnji hiši sva imela kuhinjo, ki je bila povsem siva s kombinacijo nekaj temnejših barv. Sedaj sva pa rekla, da želiva sivi odtenek obdržati, ampak sva se nagibala k bolj pastelnim barvam. V vašem salonu sva videla to kombinacijo kuhinje in se takoj zaljubila. Vaš svetovalec nama je predlagal, da dava zgornje elemente v malenkost drugačno barvo, kar je na koncu izpadlo super.

Veliko časa sva izgubljala pri prenovi hiše in ostalih gradbenih delih, zato sva želela poiskati nekoga, ki bo za celoten potek nakupa kuhinje popolnoma poskrbel, midva se bova pa lahko posvetila ostalim projektom. Obiskala sva vaš salon in svetovanje je bilo na višjem nivoju kot drugje. Vaš prodajalec je bil zelo ustrežljiv, prijazen in profesionalen. Same pohvale.

Vedela sva, da želiva pastelne barve in približno postavitev kuhinje sva imela v mislih. Večino stvari smo pa dorekli v salonu na izrisu. Vaš svetovalec nama je zelo pomagal, si vzel čas in res veliko razmisleka posvetil postavitvi kuhinje. Želel je popolnoma izkoristiti prostor in optimalno združiti elemente, da bodo stvari vedno pri roki.

Prostornost kuhinje. Prejšnja kuhinja je bila zelo utesnjena in ni bilo dovolj prostora za dve osebi. Ta kuhinja je pa zelo prostorna in se lahko v njej normalno gibamo. Izpostavila bi tudi otok, saj ga uporabljamo za zajtrke in večerje. Smo štiričlanska družina in smo se ga zelo navadili.

Definitivno profesionalen pristop in ustrežljivost vašega svetovalca. Zelo se je trudil, si vzel čas in upošteval vse najine želje. Res ga želiva pohvaliti. Svetovanje je skupaj potekalo več kot 5h in s končnim rezultatom sva zelo zadovoljna.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]