GA+kuhinje

Polonina očarljiva kuhinja z veliko shranjevalnega prostora, takšne so bile Polonine želje. S pomočjo našega svetovalca je dobila prav to – očarljivo, svetlo kuhinjo, kjer lahko shrani vse kuhinjske pripomočke in potrebščine. Svetlost belih elementov harmonira s toplino pulta v lesenem izgledu. Tej sinergiji pa je dodan ščepec kontrastne sive v obliki šanka. Prav tako se je odločila za vso belo tehniko iz naše široke ponudbe na ga.si

 

“Všeč nama je, da je ogromno shranjevalnega prostora in imava občutek, da so vaši predali neuničljivi. Shrambe nimava posebej, zato nama je zelo pomembno, da imava veliko uporabnega prostora.”

Polona

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Polona je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Brskala sem po Pinterestu in po vaši spletni strani. Želela sva svetlo, belo kuhinjo s kombinacijo barve lesa in z malenkost sivega dodatka. Prej smo imeli tudi belo kuhinjo, ampak v visokem sijaju in če sem iskrena, sem se visokega sijaja naveličala, zato sem se sedaj odločila za mat izvedbo.

Prejšnjo kuhinjo sva tudi kupila pri vas in bila z njo zelo zadovoljna. Obiskala sem salon BTC v Ljubljani in vaš svetovalec je bil zelo prijazen. Razumel je moje želje in zahteve, naredili smo izris, s svetovanjem sem bila zelo zadovoljna in ostalo je zgodovina (smeh).

Odzivnost, prijaznost in upoštevanje mojih želja. Vzel si je čas, mi razkazal salon, pregledali smo različne vzorce, kuhinje in tudi aparate. Na koncu sem se odločila, da tudi vse aparate vzamem v kompletu s kuhinjo. Res, same pohvale.

Starša sta pred leti najela arhitektko, ki je tudi pripravila načrt za kuhinjo. Vedela sva, v katerem kotu bo kuhinja postavljena, ampak sva spremenila postavitev le-te. Odprta sva bila za predloge in tudi vaš svetovalec nama je zelo pomagal.

To je bil najhitrejši nakup kuhinje v zgodovini (smeh). Odpeljala sem se v Ljubljano, vaš svetovalec je imel ravno prost termin, naredila sva izris in kuhinjo sem plačala. Možu sem povedala, da grem gledat kuhinje in ni se mu sanjalo, da bom kuhinjo še isti dan plačala (smeh). Je mislil, da bom bolj neodločna (smeh).

Prostor in funkcionalnost. Všeč nama je, da je ogromno shranjevalnega prostora in imava občutek, da so vaši predali neuničljivi. Shrambe nimava posebej, zato nama je zelo pomembno, da imava veliko uporabnega prostora.

Zelo zadovoljna. Kuhinja je prišla na dogovorjen datum, montažo smo za nekaj dni prestavili, ker še nismo uspeli tako hitro parketa položiti.

Ja, tudi jedilno mizo sva vzela pri vas. Všeč nama je, da je v istem stilu kot kuhinja.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]