GA+kuhinje

Ilka se je odločila za popolno preobrazbo kuhinje in na prvo mesto pri novi podobi postavila funkcionalnost. Kot sama pravi, je v svoji karieri veliko prepotovala in tako preizkusila mnogo kuhinj. Zato je točno vedela, da si želi funkcionalno kuhinjo, katera nebo samo lepa, ampak se bo v njej tudi prijetno počutila. V salonu Maribor pa je naš strokovni svetovalec poskrbel, da se je Ilka lahko nemoteno posvetila urjenju svojih športnih veščin medtem, ko smo mi poskrbeli za celotni nakupni proces; od svetovanja do montaže. Veliko prostora za shranjevanje, kjer je vse na dosegu roke, je rezultat tega načrtovanja. Z detajli pa se je oblikovala edinstvena kuhinja, ki zrcali zmagovalni karakter Ilke Štuhec.

“Sem izredno zadovoljna s svetovanjem, dobavo in montažo. Bi vas vsekakor priporočala vsakemu, ki ceni kvaliteto kuhinj in svoj čas. Zelo všeč mi je dejstvo, da ste za vse poskrbeli vi. Jaz sem kuhinjo naročila in se potem lahko posvetila svojim treningom, vi ste pa poskrbeli za vse ostalo.”

Ilka

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (744): Montreal hrast, imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (126): Montreal hrast, imitacija
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (744): Montreal hrast, imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (126): Montreal hrast, imitacija
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Ilka je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Čisto preprosto. Všeč mi je bila (smeh). Odločila sem se, da bom naredila kar nekaj večjih sprememb napram prejšnji kuhinji. Postavitev elementov je drugačna, zamenjali smo tudi lego korita in kuhalne plošče. Podrli smo steno, da smo sedaj lahko naredili šank. Vse je super.

Zelo zadovoljna sem bila s komunikacijo in ustvarjenim zaupanjem z vašim svetovalcem. Sam projekt postavitve in načrtovanja kuhinje je bil kar zahteven in vaš svetovalec g. Marko je vse odlično speljal. Moram tudi pohvaliti njegovo odzivnost, saj sem v času nakupa kuhinje veliko potovala, zato je večina komunikacije potekala preko elektronske pošte, kar pa presenetljivo ni bil moteč dejavnik. Odzivnost in komunikacija sta bili resnično na nivoju.

Vedela sem, da želim imeti velike predale (smeh). Zaradi narave mojega dela veliko potujem in na vseh teh potovanjih sem že preizkusila ogromno kuhinj. Tukaj sem se naučila, da nekatere stvari izgledajo zelo lepo, na žalost pa niso funkcionalne. Želela sem kuhinjo, ki bo na prvem mestu kvalitetna, funkcionalna in da bo postavitev ustrezala mojim potrebam. Napeljave so bile že predhodno narejene (voda, elektrika), kar je olajšalo izbor elementov.

Ne. Moja mami je včasih tudi projektirala, zato sem približno vedela, kako te stvari potekajo. Vem, da so izrisi zelo natančni in nisem imela skrbi. Smo se pa tudi pred izrisom pozanimali o kvaliteti vaših kuhinj in prejeli zelo pozitivne povratne informacije, kar me je še dodatno pomirilo.

Najbolj zanimiva mi je kuhinjska napa. Ne znam opisati, zakaj, ampak se mi zdi posebna. Drugače pa mi je vse v kuhinji všeč. Je priročna, z velikimi predali, menim tudi, da smo zelo dobro izkoristili prostor in zelo všeč mi je, da imam vse na dosegu roke.

Veliko svojega časa preživim v tujini, zato je bilo potrebno nekaj usklajevanja glede datumov montaže. Na koncu smo se vse uspešno dogovorili in tudi z montažo sem bila zelo zadovoljna.

Vse super. Sem izredno zadovoljna s svetovanjem, dobavo in montažo. Bi vas vsekakor priporočala vsakemu, ki ceni kvaliteto kuhinj in svoj čas. Zelo všeč mi je dejstvo, da ste za vse poskrbeli vi. Jaz sem kuhinjo naročila in se potem lahko posvetila svojim treningom, vi ste pa poskrbeli za vse ostalo.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]