GA+kuhinje

Želja po domačnosti, tradicionalnih vrlinah in pridih podeželja so temelji te čudovite rustikalne kuhinje. Jan je vedel, kaj mu je všeč in kaj želi v svojem domu. Hkrati je kuhinja morala sovpadati z izgledom ostalih prostorov. V salonu GA+ kuhinje Levec pa je njegova vizija dobila realno podobo. Rezultat govori zase, rustikalna kuhinja, ki spreobrne tudi največje zastopnike modernega stila. Prostor, ki je postal novo središče doma, kot za druženje tako tudi za pripravo domače kuhe.

“Čista 10-ka. Nad svetovanjem sem bil zelo pozitivno presenečen. Kuhinja je prišla na datum kot smo se dogovorili. Vse je potekalo brez zapletov.”

Jan

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (390): magnolija
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (736): kovinski ročaj | barva: črna
Background
Fronta (390): magnolija
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (736): kovinski ročaj | barva: črna

Jan je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Tradicionalni oziroma rustikalni stil kuhinj mi je že od nekdaj všeč. Nisem ljubitelj ravnih, modernih površin. Delujejo mi preveč moderno in ne pašejo v moje bivalno okolje. Všeč mi je pohištvo, ki je bolj razgibano in ima pridih podeželja.

Obiskal sem vaš salon v Levcu. Vaš prodajalec se je res potrudil in to je pretehtalo mojo odločitev. Moram pohvaliti njegovo odzivnost in prijaznost. Ideje, ki jih je predlagal, so bile vrhunske, zato toplo priporočam obisk salona vsakemu, ki potrebuje kuhinjo in ceni višji nivo strokovnosti.

Rustikalni stil kuhinj mi je bil vedno všeč, zato sem tudi vedel, da bo moja kuhinja takšna. Ostale stvari sva pa s prodajalcem dorekla. Pred to kuhinjo se je v tem prostoru nahajala shramba in zelo majhna kuhinja, zato nisva bila omejena s prejšnjo postavitvijo. Prostor je dovolj velik, zato nama je dopuščal veliko svobode.

Najbolj me je skrbela cena. Kuhinja je velika in nisem imel točne predstave, koliko bo vse skupaj naneslo. Pred obiskom vašega salona sem pridobil nekaj ponudb od mizarjev, ampak so bile cene previsoke. Po obisku vašega salona in končanem izrisu sem si pa oddahnil in rekel »to je to« (smeh).

Izgled. Najbolj všeč mi je izgled kuhinje, saj sovpada s celotnim pohištvom v mojem domu. Odlično se ujema tudi s parketom in menim, da je ta kuhinja nekako smiselno povezala moj dom. Vsi prijatelji so mi govorili, naj imam na otoku vsaj kuhinjsko ploščo, ampak jaz tega nisem želel. Želel sem, da otok uporabljam kot delovno površino in prostor za druženje.

Zelo zadovoljen. Kuhinja je bila dobavljena, kot smo se dogovorili, sem pa istočasno še prenavljal ostale prostore in ko se nekdo loti celostne prenove doma, je to resnično izkušnja, ki je ne pozabiš (smeh).

Vse skupaj odlično! 10ka.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]