GA+kuhinje

Izvirna zasnova te čudovite kuhinje je rezultat načrtovanja gospe Loredane, njenega moža in naše svetovalke Maje v salonu GA+ kuhinje BTC – Ljubljana. Loredana je z možem skombinirala okuse in želje, naša svetovalka Maja pa je te želje prelevila v krasno, funkcionalno in moderno kuhinjo. Tako je nastal končni izdelek, ki resnično izstopa iz vsakega povprečja. Kuhinja, ki združuje moderno arhitekturo in eleganco ter tvori lep življenjski prostor.

“Celoten nakupni proces je potekal sproščeno, brez zapletov. Ideje katere nama je predstavila Maja, so bile vrhunske.”

Loredana

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (175): magnolija, mat
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (017): Brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (175): magnolija, mat
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (017): Brezročajni profil | barva: črna

Loredana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Z možem sva skombinirala okuse in poiskala kompromise (smeh). V stanovanju sva že prej živela in se odločila, da je čas za renovacijo. Stil kuhinje, ki ga vidite danes, se popolnoma razlikuje od prejšnjega. Tudi postavitev je drugačna. Želela sva odprt prostor.

Obiskala sva kar nekaj ponudnikov kuhinj in ostalega pohištva. Z možem sva se najbolj ujela z vašo prodajalko gospo Majo iz salona BTC Ljubljana. Všeč nama je bilo, da je poslušala najine želje, se nama prilagajala in resnično potrudila.

Prilagodljivost gospe Maje in da naju je dejansko poslušala ter upoštevala najine želje. Celoten nakupni proces je potekal sproščeno, brez zapletov. Ideje, katere nama je Maja predstavila, so bile vrhunske.

Ne. Nisva bila prepričana o postavitvi in o izbiri shranjevalnega prostora. Ko sva začela s tem projektom, sva vedela, da želiva temno barvo s kombinacijo lesa. Maja je najine ideje poslušala in jih združila s svojimi izkušnjami. Tako je nastal končni izdelek, s katerim sva izredno zadovoljna.

Nobenih dvomov ni bilo prisotnih. Z možem imava navado, ko se za nekaj odločiva, o tem več ne razmišljava. Pred izrisom sva se temeljito pogovorila o tem, kaj želiva in to uporabila kot izhodišče.

Zelo. Vse je potekalo, kot smo se dogovorili.

Ja, vedela sva in tudi ravno včeraj naročila pohištvo za dnevno sobo in kopalnico. Vesela sva, da bova lahko imela vse pohištvo v istem stilu.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]