GA+kuhinje

Bojana si je vedno želela svetlo, moderno kuhinjo, katero bi popestrila s kombinacijo lesa. Pri prijateljih je videla podobni stil in se takoj odločila o izgledu bodoče kuhinje. Z možem sta pregledala naše zaključene kuhinjske projekte in rezervirala termin v enem izmed naših salonov. Načrtovanje je potekalo brez zapletov in rezultat je jasen. Čudovita moderna kuhinja v kateri bosta zagotovo uživala.

“Videla sem vašo reklamo in obiskala spletno stran. Na njej sem pogledala vaše reference oziroma zaključene projekte, ki so me prepričali, zato sem se odločila, da se prijavim na svetovanje in 3D izris.”

Bojana

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (889): skrilasti beton, imitacija
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (889): skrilasti beton, imitacija
Delovna plošča (347): Taxus, imitacija
Ročaj (760): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Bojana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Z možem sva podobno kuhinjo videla pri prijateljih in nama je bila zelo všeč. Vedno sva si želela svetlo, moderno kuhinjo v kombinaciji lesa. Stil kuhinje, ki ga imava sedaj, je velik preskok od prejšnje.

Videla sem vašo reklamo in obiskala spletno stran. Na njej sem pogledala vaše reference oziroma zaključene projekte, ki so me prepričali, zato sem se odločila, da se prijavim na svetovanje in 3D izris.

Prijaznost svetovalke in urejenost salona. Kot sem že omenila, sva vedela, kakšno kuhinjo in postavitev si želiva, zato sam izris ni potekal dolgo. Nekaj sprememb smo sicer naredili pri ročajih in predalih ter definirali malenkosti. Odzivnost in strokovnost svetovalke je tisto, kar naju je na koncu prepričalo. In seveda dobra ponudba.

Prostornost in veliko delovne površine. To je najina druga kuhinja, zato sva se na napakah prejšnje že veliko naučila (smeh). Edina stvar, ki manjka, je ta, da se sama ne pospravi (smeh).

Sicer se nama ni mudilo, ampak ste se dogovorjenih rokov držali in nimava pripomb.

Ja, že pred izrisom sva vedela, da nudite pohištvo po meri za ostale prostore in tudi v salonu sva nekaj pohištva videla. Kupila sva pa samo kuhinjo, saj ostalega pohištva nisva potrebovala.

Nimava pripomb. Oba sva zelo zadovoljna z vso storitvijo, od svetovanja do montaže.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]