GA+kuhinje

Teja je želela kuhinjo, ki se je nebo hitro naveličala. S partnerjem sta se odločila za sivo-belo kombinacijo, ki služi kot čudovita barvna osnova za načrtovanje sodobne in elegantne kuhinje. Izris je potekal na domu, v realnem okolju. Teja je s svetovalcem Petrom naredila kar dva različna izrisa kuhinje in se na koncu odločila za postavitev, ki je prinesla največji izkoristek prostora.

“Kuhinja je prišla zelo hitro in je bila tudi zmontirana že pred vselitvijo.”

Teja

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (263): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Ročaj (263): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Teja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva kuhinjo, ki se je ne bova hitro naveličala, zato sva se odločila za sivo – belo kombinacijo.  Iskala sva brezčasni stil, ki ne bo prehitro zastaral. Iz tega razloga sva se odločila za bolj umirjene barve.

Po priporočilih. Mama in oče sta že dve kuhinji pri vas kupila in sta z obema zelo zadovoljna.

Da ima vaš svetovalec Peter veliko potrpljenja (smeh). Naročila sva se na izris na domu in gospod Peter je izvrstno opravil svoje delo. Naredili smo dva izrisa kuhinje in potem sva se odločila za eno. Glede postavitve kuhinje sva vnaprej vedela, da želiva otok in da bo na tem otoku voda. Ostale stvari smo pa sproti dorekli.

Veliko predalov. Prostora ni nikoli dovolj, zato sva res vesela, da sva se odločila za večjo količino predalov. Druga stvar, ki bi jo izpostavila, je pa shramba. V steno smo dali zračnik in prostor izkoristili kot omaro za shrambo. Prvotno sva mislila, da bova imela samo otok in zadnji del kuhinje. Z gospodom Petrom smo pa ugotovili, da lahko otok malenkost premaknemo in dobimo ob steni dovolj prostora za shrambo, kar je bila super odločitev.

Po resnici povedano, sva bila presenečena. Kuhinja je prišla zelo hitro in je bila tudi zmontirana že pred vselitvijo.

Ja, že pred izrisom sva to vedela in g. Peter naju je na to tudi opozoril. Zrisali smo tudi predsobo in kopalnico, ampak sva ta projekt zaenkrat »pavzirala« zaradi prihoda novega družinskega člana. Zato bova s tem malenkost počakala.

Iskreno povedano, sama storitev in svetovanje sta bila krepko nad pričakovanji. Resnično na profesionalnem nivoju, kar je danes na žalost že prava redkost. Nimava niti ene pripombe, vse je potekalo brez zapletov in tako, kot ste obljubili. Edina komplikacija, ki smo jo imeli, je bila reklamacija pulta. Ta je namreč k nam prišel poškodovan in sva ga reklamirala. Ampak tudi novega sva izjemno hitro dobila, zato nisva imela problemov. Bi vas vsekakor priporočala znancem.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]