GA+kuhinje

Erik je želel svetlo, moderno kuhinjo, ki bo popestrila stanovanje. Načrtovanje kuhinje je zaradi posebnosti prostora predstavljalo velik izziv s katerim smo se uspešno poprijeli. Prostor je manjši in temnejši in svetla kuhinja ga je lepo popestrila. Rezultat je krasna moderna, mala kuhinja, ki definitivno izstopa iz povprečja.

“Obiskal sem salon GA+ kuhinje v Ljubljani in takoj naredil izris. Prostor v katerem je kuhinja postavljena je poseben, zato se je vaš svetovalec  Sašo zelo potrudil, da se je vse ujemalo.”

Erik

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (341): kamnito siva, super mat
Delovna plošča (356): Endgrain hrast, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Stenska obloga (565): gozd
Background
Fronta (341): kamnito siva, super mat
Delovna plošča (356): Endgrain hrast, imitacija
Ročaj (240): linijski ročaj | barva: črna
Stenska obloga (565): gozd

Erik je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Vsa oprema v stanovanju je moderna, zato sem si želel, da bo tudi kuhinja temu primerna. Prostor je manjši in temnejši. Svetla, moderna mala kuhinja je ta prostor popestrila. Želel sem preprosto, praktično kuhinjo, ki bo tudi enostavna za vzdrževanje.

Zaradi kvalitete in dobrih rešitev. Obiskal sem salon GA+ kuhinje v Ljubljani in takoj naredil izris. Prostor, v katerem je kuhinja postavljena, je poseben, zato se je vaš svetovalec g. Sašo zelo potrudil, da se je vse ujemalo.

Osnovno skico kuhinje sem že imel, ampak sva s Sašem naredila nekaj sprememb. Super sva se ujela, s svojim znanjem mi je zelo pomagal. Sem pa že pred svetovanjem približno vedel, kako bo kuhinja izgledala in kakšna bo njena postavitev.

Definitivno praktičnost. Vse je pri roki, vse se lepo pospravi in prostora za shranjevanje je res veliko. Design kuhinje je takšen, kot sem si ga zamislil. Malo se razlikuje od ostalih klasičnih kuhinj, ampak jaz sem si to želel.

Sicer je kuhinja malo zamujala, ampak ni bilo problema. Montirala se je ravno v času dopustov in smo se usklajevali glede datuma montaže. Vse ostalo je potekalo, kot smo se dogovorili.

Vse je potekalo nad pričakovanji in brez zapletov, z izjemo usklajevanja datuma montaže zaradi dopustov. Zadovoljen sem s svetovanjem in strokovnostjo g. Saša in tudi s strokovnostjo vaših monterjev. Bi vas definitivno priporočil vsem, ki potrebujejo kuhinjo in želijo celotno storitev.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]