GA+kuhinje

Moderna kuhinja z otokom s čistimi linijami, prefinjenimi materiali in jasno razporeditvijo. Vita je svojo sanjsko kuhinjo načrtovala v salonu GA+ kuhinje Kranj. Rezultat je sodobno zasnovana moderna kuhinja, ki sledi najnovejšim trendom. Vita je želela kuhinjo, ki bo funkcionalna, topla in v kateri se bo počutila prijetno.

“Vedela sem, da bo v tem prostoru postavljena moderna kuhinja z otokom, ki bo funkcionalna in v kateri se bom počutila prijetno.”

Vita

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (817): alpsko bela, visok sijaj
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Vita je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Brskala sem po internetu in gledala različne stile kuhinj. V prejšnji hiši sem imela več kot 25 let isti stil kuhinje in želela sem spremembo. Iskala sem svetlo moderno kuhinjo, ki bo prijetna in v kateri se bom dobro počutila.

Obiskala sem kar nekaj različnih ponudnikov in pridobila več ponudb. Cene so bile približno iste. Na koncu me je s svojim znanjem in idejami gospod Marjan iz salona GA+ kuhinje Kranj prepričal. Ustrežljivost in znanje, ki ga je pokazal na svetovanju, je bilo na višjem nivoju kot drugje. Vzel si je čas, mi razložil vse detajle in svetoval pri opremi ter postavitvi.

Ja. Prostor, kjer je kuhinja postavljena, ne dopušča veliko. Vedela sem, da bo v tem prostoru postavljena moderna kuhinja z otokom, ki bo funkcionalna in v kateri se bom počutila prijetno. Nagibala sem se tudi k svetlejšim odtenkom v kombinaciji lesa. Ostalo sem pa prepustila gospodu Marjanu, saj je on strokovnjak na tem področju. Opravil je odlično delo.

Težko bi izpostavila samo eno stvar. V kolikor bi ponovno načrtovala, bi vse ponovila. Na steni sem poskusila posaditi začimbe, ampak žal niso uspele (smeh). Sedaj to okrasno steno krasijo rože. Z celotno kuhinjo sem zadovoljna in ničesar ne bi spremenila. Pri aparatih bi pa naredila nekaj sprememb. Odločila sem se za Bosch aparate, sicer sem z njimi zelo zadovoljna, ampak navajena sem na Electrolux. Če bi se ponovno odločala, bi verjetno zamenjala pomivalni stroj. Sicer je trenutni zelo dober in deluje brezhibno, ampak mi je bolj pri srcu ostal prejšnji, predvsem zaradi uporabniške izkušnje. Bila sem ga navajena.

Stenska obloga s konji (smeh). Težko rečem, saj imajo vse stvari svoj namen in z vsem sva zadovoljna. Kuhinjo uporabljava že nekaj časa in nič ne bi spremenila. Poleg tega je postavitev zelo funkcionalna; vse je logično postavljeno in predali so praktično zapolnjeni.

Vse super! Ocenila bi kuhinjo, svetovanje in montažo z 10-ko.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]