GA+kuhinje

Anela je na spletni strani in v katalogu zasledila naše zaključene projekte, ki so jo naravnost navdušili. Odločila se je, da bo črpala ideje iz našega zaključenega projekta “Majina kuhinja“. S svetovalcem Petrom sta to vzela kot izhodišče za načrtovanje čudovite kuhinje. Projekt se pa ni zaključil pri kuhinji, saj se je Anela odločila, da želi enotno opremo stanovanja. Tako smo skupaj načrtovali pohištvo za dnevno sobopredsobo, jedilno mizo in shranjevalno omaro.

“Na spletni strani in v katalogu sem zasledila vaš projekt “Majina kuhinja”. Takoj sem vedela, da si želim tudi jaz takšen oziroma podoben stil kuhinje. Dejansko sem črpala ideje in izhajala iz vašega objavljenega projekta.” 

Anela

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (503): alpsko bela, visok sijaj
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (503): alpsko bela, visok sijaj
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (354): siv beton, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Anela je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Na spletni strani in v katalogu sem zasledila vaš projekt Majina kuhinja. Takoj sem vedela, da si želim tudi jaz takšen oziroma podoben stil kuhinje. Dejansko sem črpala ideje in izhajala iz vašega objavljenega projekta. Svetovalcu gospodu Petru sem pokazala to kuhinjo in mu povedala, da želim izhajati iz tega. Najbolj pomembno mi je bilo, da je kuhinja do stropa, saj bom s tem preprečila nabiranje praha in pridobila nekaj dodatnega shranjevalnega prostora. S Petrom sva dodelala barvne kombinacije. Želela sem belo kuhinjo s kombinacijo lesa in nekaj sivine.

Če sem iskrena, so me prepričali vaši zaključeni projekti oziroma kuhinje in ostali prostori, ki jih objavljate ter gospod Peter. Videla sem, da resnično obvlada svoj posel, pravilno mi je svetoval, ima dobro prostorsko predstavo in njegove ideje so me navdušile. Obiskala sem nekaj ostalih ponudnikov, ampak na koncu ste me z vašimi storitvami, projekti in idejami prepričali vi.

Ja, približno. Ko smo načrtovali hišo, je imel naš projektant idejno skico o postavitvi pohištva. To smo uporabili za izhodišče, vendar smo naredili kar nekaj sprememb.

Gospod Peter je videl stvari, ki jih jaz ne bi. Kot sem že omenila, je imel res dobre ideje in vsako to idejo je utemeljil s konkretnimi argumenti. Sama sem laik na tem področju, zato sem hvaležna za Petrove ideje o postavitvi pohištva ter izkoristku prostora.

Otok. V prejšnjem stanovanju nismo imeli možnosti kuhinjskega otoka, sedaj pa vidim, da je res funkcionalen. Dejansko je postal središče dogajanja v hiši. Tudi, ko dobimo obiske, se vsi usedejo za »šank«, sedežne sploh ne uporabljamo več (smeh). Izpostavila bi še ostalo pohištvo. Všeč mi je, da imamo vse v istem stilu. Kuhinjo, shrambo, dnevno, jedilno mizo in predsobo.

Nisem, to mi je povedal gospod Peter. Kot sem že dejala, sem želela enotni stil pohištva v vseh prostorih. Prvotno smo bili dogovorjeni za izris kuhinje in ko sem izvedela, da nudite tudi ostalo pohištvo, smo poleg kuhinje izrisali tudi dnevno sobo, omaro za shrambo, predsobo in jedilno mizo. Želela sem enotni izgled vseh prostorov, iste barvne odtenke in s tem, da smo vse to lahko s Petrom izrisali, je bilo super, saj sem še prihranila na času in iskanju ostalih ponudnikov. Lažje je vse narediti pri istem izvajalcu, saj si tako v komunikaciji samo z eno osebo.

Vse super. Gospoda Petra sem že pohvalila, tudi z monterji smo bili zelo zadovoljni, so bili iznajdljivi in prijazni. Najbolj pomembno je bilo, da bo kuhinja zmontirana pred vselitvijo, kar je na koncu tudi bila. Bi vas priporočala naprej.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]