GA+kuhinje

Temna rustikalna kuhinja sovpada s stilom ostalega pohištva v hiši, pravi Melita in s tem se povsem strinjamo. Sodobne rustikalne kuhinje so danes bolj priljubljene kot kdaj koli prej. Melita je z možem načrtovala sanjsko kuhinjo v salonu GA+ kuhinje v Mariboru. Oba z sta namreč velika ljubitelja kuhanja in stik, ki ga lahko imata v tej kuhinji jima izredno veliko pomeni. Sproščena postavitev omogoča, da lahko oba hkrati kuhata in uživata pri pripravi jedi. Funkcionalna stena pa omogoča, da so vsi najnujnejši pripomočki takoj pri roki.

“Bili ste prva izbira. Obiskala sva vaš salon GA+ kuhinje Maribor in s svetovanjem ter izrisom kuhinje bila tako zadovoljna, da ostalih ponudnikov nisva obiskala.”

Melita

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (851): črna, mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Ročaj (957): kovinski ročaj | barva: črna
Background
Fronta (851): črna, mat
Delovna plošča (272): Timber hrast, imitacija
Ročaj (957): kovinski ročaj | barva: črna

Melita je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Na to vprašanje vam bo bolje odgovoril moj mož (smeh). Barvo in rustikalni stil kuhinje sem sicer izbrala jaz. Prej smo imeli svetlo kuhinjo in želela sem spremembo. Rustikalna kuhinja je nekaj, kar bolj sovpada s stilom ostalega pohištva v hiši. Nisem ljubitelj modernih stilov, torej modernih kuhinj in pohištva. Glede same postavitve kuhinje je pa imel mož zadnjo besedo, saj se tudi službeno ukvarja z izrisi. Najprej sva želela rustikalno kuhinjo v »L« postavitvi, ampak bolj ko smo risali to kuhinjo, bolj sva si premišljevala. Lahko rečeva, da sva s sedanjo postavitvijo in izgledom zelo zadovoljna.

Bili ste prva izbira. Obiskala sva vaš salon GA+ kuhinje Maribor in s svetovanjem ter izrisom kuhinje bila tako zadovoljna, da ostalih ponudnikov nisva obiskala.

Moram pohvaliti g. Nejca iz Maribora. On je namreč eden od poglavitnih razlogov, da sva se odločila za nakup v salonu Maribor. Zelo nama je pomagal pri izboru materialov in samem izrisu kuhinje. Na začetku sva kuhinjo risala v stari postavitvi, nakar naju je prešinila ideja o trenutni postavitvi kuhinje. G. Nejc je pomagal in samovoljno reševal probleme, ki jih je nova postavitev prinesla. Odnos in pripravljenost g. Nejca naju je na koncu prepričala za nakup, zato resnično vse pohvale.

Definitivno rustikalni izgled, funkcionalna stena, ki je v istem odtenku kot miza in dovolj sproščena postavitev, da lahko oba hkrati kuhava. Oba sva namreč velika ljubitelja kuhanja in ta stik, ki ga lahko imava v tej kuhinji, nama izredno veliko pomeni. Verjetno, če ne bi bilo g. Nejca, bi imela isto postavitev kuhinje kot prej in tudi veliko manj izkoriščen prostor. Definitivno nama je v kuhinji najbolj všeč stena, ki je resnično posebna, osvetlitev in to, da lahko oba hkrati sodelujeva v kuhinji.

Iskreno se je dobavni rok malo zavlekel. Sicer naju to ni preveč zmotilo, saj sva bila še v fazi obnavljanja hiše in sva lahko še uporabljala staro kuhinjo. Zato sva tudi takrat rekla, da ni problema, če se za kakšen teden ali dva prestavi dobava in montaža kuhinje.

Vaš svetovalec g. Nejc nama je povedal, da imate pohištvo po meri za vse prostore, zato sva tudi mizo naročila pri vas, da je v istem odtenku kot stena in delovna površina. V bistvu vse, kar sva potrebovala, sva kupila pri vas. Gospodinjske aparate, jedilno mizo in kuhinjo.

S kuhinjo sva zelo zadovoljna, tudi vsi najini prijatelji so jo pohvalili (smeh). Čista 10-ka. Vezano na storitve pa tudi nimava pripomb. Svetovanje, izris in montažo bi ocenila z 10-ko. Tudi v prihodnje, če se bova ponovno odločila za kakšno pohištvo, bova najprej obiskala GA+ kuhinje in g. Nejca iz salona v Mariboru.

 
 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]