GA+kuhinje

Stanovanje po meri, katerega smo ustvarili po Suzaninih željah. Kuhinja, dnevna soba in garderobni prostor, katere združuje brezčasna eleganca, prostorna razporeditev in prefinjena izvedba, ki kar kliče k sprostitvi in uživanju, obenem pa ponuja dovolj prostora za druženje s prijatelji in družino. S Suzano smo ustvarili čudovit projekt, kjer je vsak kotiček skrbno oblikovan z mislijo na udobje in funkcionalnost, hkrati pa ohranja prefinjenost in brezčasen stil.

“Moram priznati, da sem bila z vašim svetovalcem izredno zadovoljna in se na podlagi tega tudi odločila za vas.

Suzana

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (344): črni granit, dekor
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Delovna plošča (344): črni granit, dekor
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Suzana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje in ostalega pohištva?

Že nekaj časa sem spremljala vaše zaključene projekte na Facebook profilu, potem pa sem zasledila zelo podobno kuhinjo in se zaljubila v celoten izgled.

Bila sem na treh izrisih in se na koncu odločala med vami in konkurenčnim podjetjem. Moram priznati, da sem bila z vašim svetovalcem izredno zadovoljna in se na podlagi tega tudi odločila za vas. Komunikacija z njim je bila, kot bi se pogovarjala s svojim možem. Njegova sproščenost, znanje in ideje so me izredno navdušile.

Iskreno povedano, na kuhinje se ne spoznam. Vaš svetovalec me je popeljal skozi vse možnosti in mi razložil različne koncepte, za kar sem izredno hvaležna. Glede na to, da imava izredno visok strop, sva z možem razmišljala o opcijah, kako bi lahko rešili situacijo z napo. Potem pa je vaš svetovalec predlagal kuhališče Bora z integriranim odvodom pare.

Približno ja. Vedela sem, kakšne barve bo kuhinja. Glede postavitve pa nama je pomagala in svetovala že naša arhitektka in pa seveda vaš svetovalec.

Dejansko ne, saj nama je najina arhitektka izrisala identično kuhinjo, kot je bila na vaši spletni strani. Kasneje smo skupaj z vašim svetovalcem prilagodili izris, predvsem del z otokom.

Definitivno otok. Predvsem iz vidika prostornosti in funkcionalnosti. Moram priznati, da če bi vedela, da bo tako prostoren, se niti ne bi odločila za shrambo. Manjkajo sicer še trije stoli, ampak ga tudi brez njih že pridno uporabljamo.

V redu, kuhinja je prispela na rok. Dejansko nimam nobenih pripomb.

Vedela sem že prej, saj sem zasledila več vaših zaključenih projektov pohištva po meri, zato sva se z možem odločila, da pri vas izriševa in naročiva tudi pohištvo za dnevni prostor in predsobo.

Od 1 do 10 bi ocenila z 9 vse. Oba z možem sva zelo zadovoljna. Če bi se ponovno odločala za nakup kuhinje, bi se odločila za vas. Je pa res, da se mi zdaj kar nekaj časa ne bo treba (smeh).

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]