GA+kuhinje

Stanovanje po meri, oblikovano po Tomaževih željah, z enotnim izgledom v vseh prostorih – od kuhinje do dnevne sobe, hodnika in utilityja. Vsak kotiček tega projekta odraža Tomažev prefinjen okus in željo po popolnosti. Skupaj smo ustvarili resnično unikaten projekt, ki ne navdušuje le s svojim stilom in eleganco, temveč tudi s prijetnim vzdušjem, ki vas objame ob vsakem koraku. 

“Za vas sva se odločila, zaradi hitre dobave, visoke kakovosti in ugodne cene. Poleg tega pa je bila odločitev olajšana tudi zaradi možnosti enotnega izgleda za vse prostore, saj sva dobila vse na enem mestu in s tem prihranila na času.

Tomaž

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (620): dolgi ročaj | barva: črna
Background
Fronta (168): alpsko bela, mat
Fronta (405): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (620): dolgi ročaj | barva: črna

Tomaž je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje in ostalega pohištva?

Želela sva ustvariti enotno in moderno kombinacijo, kjer bi prevladoval les in bela barva. Prav tako sva želela enotno in usklajeno pohištvo za celotni prostor.

Hitra dobava, visoka kakovost in ugodna cena so bili zagotovo ključni dejavniki. Poleg tega pa je bila odločitev olajšana tudi zaradi možnosti enotnega izgleda za vse prostore – od kuhinje in dnevne sobe do hodnika in utilityja. S tem smo dosegli enotni videz celotnega doma, kar nama je bilo izredno pomembno, saj sva dobila vse na enem mestu in s tem prihranila na času.

Vaš svetovalec Miha (smeh). Zelo dobro smo se ujeli, njegova strokovnost in prijaznost nama je dala občutek zaupanja in udobja pri odločitvah.

Da, postavitev kuhinje je bila že vnaprej določena zaradi strukture naše montažne hiše in potreb inštalacije. Sama sva izrisala postavitev za celotno hišo, zato sva točno vedela, kje bo kaj postavljeno, vključno s kuhinjo. S pomočjo vašega svetovalca smo prilagodili še postavitev glede elementov.

Ne, dejansko nisva imela nobenih dvomov.

Vse (smeh). Všeč nama je osvetljen pult z LED lučkami. Bi pa želela izpostaviti tudi enotni izgled celotnega pohištva, s katerim sva zares zadovoljna.

Sicer se nama ni mudilo, ampak ste se dogovorjenih rokov držali.

Na spletni strani in v katalogu sva zasledila vaše zaključene projekte pohištva po meri. Ker sva želela enotni stil pohištva v vseh prostorih, sva se na podlagi tega tudi odločila za vas.

Vse skupaj odlično! 10ka.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]