GA+kuhinje

Marušina biserna kuhinja v objemu elegance je prava paša za oči, saj ustvarja rafiniran in prefinjen pridih prostora. Kombinacija s črno barvo ustvarja močan kontrast in globino, kar dodaja kuhinji poseben pridih. Skupaj z Marušo smo ustvarili kuhinjo v obliki črke L, kar je odlična izbira za optimalno izrabo prostora in ustvarjanje funkcionalnega prostora.

“Za GA+ kuhinje sem se odločila na podlagi pretekle izkušnje, saj sem pri vas že načrtovala svojo prvo kuhinjo in sem bila izredno zadovoljna.

Maruša

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (341): kamnito siva, super mat
Delovna plošča (193): alpsko bela
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (341): kamnito siva, super mat
Delovna plošča (193): alpsko bela
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Maruša je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Za ta stil sem se odločila, ker mi je estetsko všeč. Navdušuje me njegova prefinjena eleganca in sodoben pridih. Prav tako gre za novo gradnjo in sem želela, da bi notranjost sledila sodobnemu stilu arhitekture bloka.

Na podlagi pretekle izkušnje z vami, saj sem pri GA+ kuhinje načrtovala že svojo prvo kuhinjo in sem bila zelo zadovoljna, zato odločitev ni bila težka.

Predvsem prijaznost ter ustrežljivost vaše svetovalke. Prav tako mi je bila všeč možnost ogleda materialov v živo, saj mi je omogočil boljšo predstavo o teksturah in barvah, kar mi je olajšalo odločanje o končni podobi kuhinje.

Pomembno mi je bilo pridobiti čim več prostora in zagotoviti enostavno vzdrževanje kuhinje. Svetovanje vaše svetovalke je bilo odlično, saj je podala kar nekaj koristnih nasvetov glede razporeditve kuhinje, ki so pomagali pri optimalni postavitvi elementov. Kljub temu, da je bila kuhinja načrtovana v določenem prostoru, smo se odločili za prilagoditve inštalacij, da bi pridobili večjo kuhinjo, pri čemer pa ni bilo potrebnih velikih sprememb.

Ne, sem kar zaupala celotnemu procesu, na podlagi izkušenj od načrtovanja prve kuhinje.

Všeč mi je postavitev kuhinje v obliki črke L, ki mi jo je predlagala vaša svetovalka. Ta postavitev omogoča optimalno izrabo prostora in ustvarja funkcionalen ter estetsko privlačen kuhinjski prostor. Prav tako mi je všeč, da so omare zasnovane do stropa, saj je na ta način izkoriščen vsak centimeter prostora in mi omogoča dodaten shranjevalni prostor.

Bila sem zadovoljna, vse je potekalo brez problema.

Ja, saj sem zasledila na vaši spletni strani in na socialnih omrežjih.

Od 1 do 10 bi ocenila z 9. Vse je potekalo brez problema. Še posebej pa bi rada pohvalila vaše monterje, saj so svoje delo opravili zares odlično.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]