GA+kuhinje

Odkrijte popolnoma edinstveno kuhinjo kuharja in kulinaričnega blogerja Saše Škete, katero smo skupaj načrtovali v salonu GA+ kuhinje BTC. Sašo je želel ustvariti prostor, ki združuje sodoben stil s funkcionalnostjo in eleganco. Kljub izzivom, ki jih je postavila omejenost prostora v mansardi, smo skupaj našli kreativne rešitve. Na koncu je nastala kuhinja, ki ne le izpolnjuje, temveč presega vsa pričakovanja!

“Za naju, kot neizkušena kupca pri nakupu najine prve kuhinje, je bila strokovnost in prijaznost vašega svetovalca neprecenljiva.

Sašo

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (963): rjasto rdeča, ultra mat
Delovna plošča (353): bel beton, imitacija
Ročaj (890): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (963): rjasto rdeča, ultra mat
Delovna plošča (353): bel beton, imitacija
Ročaj (890): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Sašo je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Odločitev za ta sodoben stil kuhinje je bila popolnoma premišljena. Želela sva prostor, kjer se bodo čiste poteze kuhinje prepletale z markantno barvo in belim pultom, ki bo dodal pridih elegance.

Obiskala sva veliko salonov, ampak na koncu sva se odločila za GA+ kuhinje, saj ste naju prepričali z vašo izjemno ponudbo in kuhinjami, ki so bile zares pisane nama na kožo.

Približno predstavo o kuhinji sva že imela, vendar so naju omejitve s prostorom v mansardi postavile pred izziv. Presenečena sva bila nad kreativnimi rešitvami, do katerih smo prišli med samim načrtovanjem kuhinje. Na koncu je nastala kuhinja, ki je presegla vsa najina pričakovanja.

Obiskala sva vaš salon v BTC–ju in bila izredno navdušena nad vašim svetovalcem. Za naju, kot neizkušena kupca pri nakupu najine prve domače kuhinje, je bila njegova strokovnost in prijaznost neprecenljiva. Predstavil nama je vse možnosti predalov ter dodatkov, ki bodo pripomogli k funkcionalnosti najine kuhinje in olajšali vsakdanje delo. Njegova pozornost do najinih potreb in želja je bila res izjemna in sva mu zelo hvaležna za vso pomoč in nasvete. Zares sva bila navdušena nad celotno izkušnjo v vašem salonu!

Oba z ženo imava zelo rada barve, zato sva že na začetku vedela, da želiva barvito kuhinjo. Pri poteku oz. načrtovanju kuhinje sva se oba z ženo takoj zaljubila v bordo barvo, saj se je najlepše zlila z zeleno barvo stene in ostalimi elementi v prostoru. Bila sva sicer malo v dvomih, kako bo bordo barva dejansko izpadla v najinem prostoru in kako se bo zlila s svetlobo, ki jo prostor nudi. Ampak potem, ko smo naredili 3D izris, sva bila prepričana, da je to prava odločitev.

Najboljši del v najini kuhinji je definitivno velik kuhinjski otok, ki ponuja ogromno družabnosti in funkcionalnosti. Medtem ko eden od naju kuha, lahko drugi udobno sedi v dnevni sobi in se pogovarja, kar ustvarja popolno interakcijo med nama. Ta povezanost in možnost, da ostaneva v stiku tudi med opravljanjem različnih opravil, je nekaj, kar oba ceniva in želiva ohraniti tudi ob gostitvah ali preprosto ob skupnem času v kuhinji.

Kuhinjo sva dejansko prejela po enem mesecu, vendar takrat najin prostor še ni bil v celoti pripravljen. Pri GA+ kuhinje so bili neverjetno prijazni in nama omogočili brezplačno skladiščenje kuhinje, za kar sem izredno hvaležen, saj je ta poteza zmanjšala moj stres v času prenove (smeh).

Celotna izkušnja načrtovanja kuhinje, od same ideje, svetovanja v salonu, montaže in na koncu do uporabe kuhinje je bila zares tekoča in brezhibna. Zato toplo priporočam vsem, da obiščete enega izmed njihovih salonov, saj imajo fantastično izbiro in še boljše svetovalce. Prav tako bi rad pohvalil še sodelovanje z monterji in kakovost montaže.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]