GA+kuhinje

Andrejino moderno kuhinjo po meri dopolnjuje prefinjena kombinacija lesa, ki prostoru dodaja pridih elegance in topel ambient. Kontrast med belo in črno barvo v kuhinji ustvarja edinstveno kombinacijo, ki prostoru dodaja karakter in živahnost. Andrejo najbolj navdušuje postavitev kuhinje v obliki črke U, saj omogoča praktično in funkcionalno organizacijo prostora. 

“Navdušila naju je prijaznost svetovalke in dejstvo, da nudite široko paleto možnosti za prilagajanje in individualizacijo.

Andreja

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Fronta (340): črna, super mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Fronta (340): črna, super mat
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Andreja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Kuhinja v črni barvi je bila že od nekdaj moja želja. Da bi celotno vzdušje popestrili, pa smo dodali še kombinacijo bele barve in lesa.

Za GA+ kuhinje sva se odločila po priporočilu najinega znanca. Izris sva opravila v salonu GA+ kuhinje Rudnik, kjer sva bila zelo zadovoljna.

Navdušila naju je prijaznost vaše svetovalke in dejstvo, da nudite široko paleto možnosti za prilagajanje in individualizacijo.

Sprva sva imela željo po otoku, vendar sva ob upoštevanju omejenega prostora ugotovila, da bi miza bolj ustrezala najinim potrebam. S strokovno pomočjo vaše svetovalke smo skupaj prišli do optimalne postavitve, ki je združila funkcionalnost in estetiko.

Ne, dejansko sva bila pozitivno presenečena nad končnim izgledom. 3D izris je bil ključen pri potrjevanju najine odločitve, saj naju je prepričal, da sva se odločila pravilno.

V kuhinji naju najbolj navdušuje postavitev v obliki črke U, saj nudi praktičen in funkcionalen način organizacije prostora. Dejansko imava vse potrebno na dosegu roke brez nepotrebnega premikanja. Prav tako naju je preskok iz majhne kuhinje v prostorno kuhinjo resnično navdušil, saj lahko v novi kuhinji še bolj uživava ob pripravi obrokov.

Da, vsekakor. Vse je potekalo tako, kot smo se prvotno dogovorili.

Da, vedela sva, saj sva zasledila na socialnih omrežjih. Naju je pa tudi vaša svetovalka podrobneje seznanila z različnimi opcijami.

Vsekakor 10. Od prvega do zadnjega kontakta z montažo vred, je vse potekalo brez problemov. Izkušnja je bila resnično pozitivna in ne bi mogla biti bolj zadovoljna s celotno izkušnjo.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]