GA+kuhinje

Bredina brezčasna kuhinja s pridihom lesa vas bo očarala s kombinacijo naravne topline in elegance. V salonu GA+ kuhinje Levec smo skupaj oblikovali kuhinjo, ki združuje prostornost in svetlobo v objemu domačega vzdušja. Kombinacija bele barve in lesa je vedno bolj priljubljena in elegantna kombinacija ter se odlično prilega različnim stilom in okusom.

 

“Že od samega začetka sva cenila vašo prilagodljivost in odprtost. Vaša svetovalka je bila vedno na voljo, pripravljena prisluhniti najinim vprašanjem in ponuditi potrebne nasvete.

Breda

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (173): bela, mat
Delovna plošča (192): Provence, hrast imitacija
Ročaj (620): dolgi ročaj | barva: črna
Background
Fronta (173): bela, mat
Delovna plošča (192): Provence, hrast imitacija
Ročaj (620): dolgi ročaj | barva: črna

Breda je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Ko sva z možem prvič obiskala vaš salon v Levcu, naju je takoj prevzela prefinjenost in praktičnost kuhinje, ki sva jo tam opazila. Stil kuhinje je povsem ustrezal najinim pričakovanjem, zato sva se brez obotavljanja odločila zanj. Seveda sva prilagodila nekaj detajlov, kot je barva, da bi bolje sovpadala z razporeditvijo prostora in naravno svetlobo v najinem domu. Pri celotnem načrtovanju je imela ključno vlogo tudi vaša svetovalka Lina, ki je s svojim znanjem in izkušnjami znatno prispevala k doseganju najinih zamišljenih ciljev.

Za GA+ kuhinje sva se odločila po priporočilu moje sodelavke, ki je imela z vašimi storitvami izjemno pozitivne izkušnje. Izpostavila je vašo prijaznost, prilagodljivost in kvaliteto kuhinj, kar sva že opazila pri prvem obisku.

Navdušena sva bila nad celotnim procesom svetovanja. Že od samega začetka sva cenila vašo prilagodljivost in odprtost. Na izris sva prišla s svojimi načrti, ki smo jih skupaj z vašo svetovalko uspešno združili in prilagodili, kar je privedlo do popolnoma prilagojene rešitve za najino kuhinjo. Poleg tega je bila vaša svetovalka vedno na voljo, pripravljena prisluhniti najinim vprašanjem in ponuditi potrebne nasvete. To je izkazovalo njeno veliko strokovno znanje in željo po zagotavljanju odlične storitve.

Imela sva dokaj jasno predstavo, saj je bila najina prejšnja kuhinja že podobnega stila, vendar manjša in brez shrambe, kar nama ni ustrezalo. Zato sva se odločila prilagoditi prostor tako, da sva skrajšala kopalnico, kar nama je omogočilo pridobitev dodatnega prostora ne le za kuhinjo, ampak tudi za želeno in dolgo pričakovano shrambo. Ta želja po večji shrambi je bila ključna pri celotnem načrtovanju nove kuhinje.

Dejansko sva s pomočjo 3D izrisa dobila dober vpogled v to, kako bo kuhinja izgledala v resničnem prostoru. Tako sva si lažje predstavljala končni izgled in s tem pridobila dodatno zaupanje v odločitve, ki smo jih sprejemali skupaj z vašo ekipo.

V najini novi kuhinji nama je všeč več stvari, toda če bi morala izpostaviti eno, bi zagotovo bila to prostornost. Zahvaljujoč prenovi smo pridobili dodaten prostor za shrambo, kar je izjemno olajšalo organizacijo in shranjevanje kuhinjskih pripomočkov ter živil. Poleg tega je prejšnja napa zavzela preveč prostora, zato je bil predlog vaše svetovalke za kuhalno ploščo z integrirano napo zelo dobrodošel in je prispeval k še večji funkcionalnosti in estetskemu izgledu kuhinje.

Kljub temu, da sva z možem zamujala s pripravo prostora, sva bila z dobavnim rokom zelo zadovoljna. Vaša ekipa je bila zelo razumevajoča in nama omogočila, da smo kuhinjo postavili takoj, ko je bil prostor ustrezno pripravljen.

Da, vedela sva že prej, saj sva zasledila v vašem katalogu.

Naša končna ocena je nedvomno 10! Kuhinja presega vsa najina pričakovanja in sva z njo izjemno zadovoljna. Vsak, ki jo obišče, jo zelo pohvali, kar je zame še dodatna potrditev, da sva se pravilno odločila.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]