GA+kuhinje

Danijelina preprosta kuhinja je prava oaza miru in harmonije. V tej čudoviti minimalistični kuhinji prevladujejo čiste linije in preprosta eleganca. Beli odtenki in čiste linije ustvarjajo občutek svežine in prostornosti, medtem ko naravna svetloba nežno osvetljuje vsak kotiček.

 

“Odločitev za ta stil kuhinje je bila povsem navdihnjena s strani vašega izjemnega svetovalca, kateri je prišel zrisat kuhinjo kar na dom.

Danijela

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (332): alpsko bela
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Ročaj (002): brezročajni profil | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (332): alpsko bela
Delovna plošča (078): Sanremo hrast, imitacija
Ročaj (002): brezročajni profil | barva: nerjaveče jeklo

Danijela je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Odločitev za ta stil kuhinje je bila povsem navdihnjena s strani vašega izjemnega svetovalca, kateri je prišel zrisat kuhinjo kar na dom. Rada bi pohvalila njegovo strokovnost in ustvarjalnost, saj sama nisem imela jasne predstave o tem, kakšen dizajn bi si želela.

Profesionalnost, ideje in pozornost do vsake malenkosti, ki mi jih je predstavil vaš svetovalec. Predvsem me je prepričal 3D izris, kateri mi je omogočil, da sem že vnaprej dobila realističen vpogled v končni izgled kuhinje.

Predvsem kreativnost in inovativnost vašega svetovalca pri oblikovanju kuhinje.

Dejansko nisem imela jasne predstave o tem, kakšno kuhinjo si želim. Edina stvar, ki sem jo vedela, je bila želja po polotoku, kjer bi shranila svojega kuhinjskega robota. Vaš svetovalec je s svojimi idejami in izkušnjami uspel ujeti moj okus in potrebe ter oblikovati kuhinjo, ki je presegla vsa pričakovanja.

Ne, saj sem vašemu izkušenemu svetovalcu popolnoma zaupala.

Najbolj mi je všeč polotok, ki dodaja prostoru poseben čar in funkcionalnost, še posebej pa mi je priročno, da je pečica na dosegu roke. Če bi imela priložnost ponovne izbire, bi se verjetno odločila za klasične ročaje, saj se ob njih počutim bolj spretno pri ustvarjanju v kuhinji.

Z dobavnim rokom sem bila izjemno zadovoljna, saj sem kuhinjo prejela že v roku petih tednov.

Da, saj sem se že na začetku pozanimala pri vašem svetovalcu, kateri mi je tudi zrisal manjši del dnevnega prostora.

Moja končna ocena za kuhinjo in celotno vašo storitev je več kot odlična. Vsak korak postopka, od svetovanja in načrtovanja do dostave in montaže, je potekal brezhibno in profesionalno.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]