GA+kuhinje

Petrova prefinjena črna kuhinja s toplino lesa ustvarja modern in sodoben videz, medtem ko leseni detajli prinašajo občutek topline in domačnosti. Ta osupljiva kuhinja je popoln primer, kako lahko kombinacija črne barve in lesnega dekorja ustvari harmoničen in sofisticiran ambient. Kuhinjski otok, ki dominira v prostoru, ponuja dovolj delovne površine, hkrati pa služi kot središče za druženje in sproščanje.

 

“Najina končna ocena bi bila najvišja možna! S kuhinjo sva popolnoma zadovoljna in celotna pot do nove kuhinje je potekala brez zapletov.

Peter

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (961): grafitno črna, ultra mat
Delovna plošča (097): Havana hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Peter je povedal:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Prej sva imela drugačne kuhinje, zato sva z ženo pregledala ponudbo in iskala barvo, ki bi se dobro kombinirala z lesom. Končno odločitev sva sprejela po ogledu eksponata v vašem salonu, ki naju je prepričal s temnejšim odtenkom lesa in temnejšo barvno kombinacijo.

Obiskala sva več salonov, tudi iz višjega cenovnega razreda, vendar je vaš eksponat takoj pritegnil najino pozornost. Poleg tega sta naju prepričala tudi pomoč in strokovnost vašega svetovalca ter navsezadnje cena.

Ker gre za novogradnjo, je bil prostor s priključki že določen za kuhinjo, kar je omejilo možnosti razporeditve kuhinje.

Svetovalec si je vzel dovolj časa, bil odprt za vse spremembe in predlagal izboljšave. Všeč nama je bil njegov strokoven pristop in časovna razpoložljivost, saj je vedno strmel k optimizaciji kuhinje v prostoru.

Da, pred izrisom sva imela nekaj dvomov, saj še nisva videla stanovanja, le tloris. Vaš 3D izris nama je pomagal pridobiti boljšo predstavo o kuhinji in bodočem stanovanju. Edino presenečenje, ki je počakalo do konca, je bilo, kako bo svetloba padala v prostoru. Po zaključeni izgradnji stanovanja je vaš monter preveril vse mere in ko primerjava 3D izris z dokončano kuhinjo, morava reči, da je razmerje 1:1.

Najbolj nama je všeč dodatni shranjevalni prostor, še posebej otok, ki predstavlja center dogajanja v stanovanju. Otok ni le del kuhinje, ampak celotnega prostora.

Z dobavnim rokom sva bila zelo zadovoljna. 3D izris smo opravili že med gradnjo stanovanja in čeprav se je izročitev večkrat prestavila, so bili pri GA+ kuhinje zelo razumevajoči in skladiščili kuhinjo do izročitve nepremičnine. Montaža je potekala takoj naslednji dan, kar naju je zelo razveselilo, saj sva kuhinjo potrebovala za vsakdanjik. Rok je bil za naju optimalen.

To sva izvedela ob obisku salona. Pohištvo v enakem stilu se nama je zdela odlična rešitev, vendar sva se odločila, da z nakupom ostalega pohištva še počakava do vselitve.

Najina končna ocena bi bila najvišja možna. S kuhinjo sva popolnoma zadovoljna in celotna pot do nove kuhinje je potekala brez zapletov. Tudi aparate sva kupila pri GA+ kuhinje, ki so prispeli skupaj s kuhinjo in bili naslednji dan nameščeni. Nimava pripomb.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]