moderna dnevna soba

MODERNA DNEVNA SOBA

MODERNA DNEVNA SOBA

Moderna Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma, saj se v njej družimo, pogovarjamo, gledamo televizijo, poležavamo in sprejemamo obiske. To je prostor, kjer preživimo največ časa.

Prav zaradi tega je zelo pomembna izbira pohištva in sedežne garniture, saj je od tega odvisno naše počutje.

V dnevnem prostoru hranimo knjige, slike svojih otrok, družinske albume, televizijo, glasbeni sistem.

Vanj lahko umestimo funkcionalno pisalno mizo s predalnikom in tako poskrbimo za udoben, domač delovni kotiček.

Opremljanje dnevne sobe je v veliki meri odvisno od potreb in želja posameznika. Vzemite si čas in skupaj z ostalimi družinskimi člani razmislite in se pogovorite o tem, kaj želite in pričakujete od dnevnega prostora – ali bo to moderna dnevna soba s čistimi ravnimi linijami, z le nekaj kosi pohištva ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer želite imeti poleg elementa za televizor, tudi nekaj več prostora za shranjevanje knjig ali celo kakšno omaro za oblačila.

dnevna soba

Upoštevajte barve in materiale v okolici, osvetljenost prostora in nenazadnje vaš osebni stil.

Govori o naši osebnosti, o tem, kdo smo, kaj počnemo, kaj nam je v življenju pomembno. Tu se individualnost lahko izrazi v izbiri dekoracije, dodatkov, pohištva in vseh naših zakladov, ki jih postavimo na ogled. Zato naj se v dnevni sobi znajdejo predmeti, ki so vam pomembni in vas navdihujejo.

OSVETLITEV DNEVNE SOBE

dnevna soba moderna

Vhod v dnevno sobo naj bo dobro osvetljen.

Navadno je dnevna soba največji prostor v hiši in pomembno je ustvariti topel in prijeten prostor. Pomemben je občutek zračnosti, prostor pa mora dobiti tudi dovolj dnevne svetlobe. Ključno je, kako po prostoru razporedimo stvari, ki so nam pomembne – s preveč predmeti lahko hitro ustvarimo občutek prenatrpanosti.

Vzdušje v dnevni sobi mora ves čas nadomeščati energijo, ki vam jo kradejo vsakodnevni napori.

Več kot samo kuhinja

Naša aktualna kolekcija nudi celovito in enotno notranjo opremo vašega doma. Naj gre za garderobo, jedilnico, dnevno sobo ali kopalnico. Ponujamo izjemno bogato izbiro materialov, dekorativnih elementov in barv ter neskončno prilagodljive možnosti načrtovanja.

Vabljeni na 3D izris vašega sanjskega prostora.

MORDA VAS ZANIMA TUDI