fbpx

YOUR CART

Edit Cart
  • V košarici ni izdelkov.

Lenčkina kuhinja - Kuhinja in dnevna soba prilagojeni osebam s posebnimi potrebami

V salonu BTC – Ljubljana smo skupaj z Lenčko načrtovali kuhinjo in dnevno sobo, ki sta posebej prilagojeni ljudem s posebnimi potrebami. Celotna kuhinja in dnevna soba sta načrtovani tako, da se lahko z vozičkom doseže vse delovne površine in predale ter olajša vsakodnevna opravila. Lenčka se je odločila za brezročajno belo lepotico, ki se kot nekakšen “podaljšek” prelevi v dnevno sobo in s tem poskrbi za res poseben in enoten izgled pohištva.

 

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj posebnega? Kuhinjo, ki bo kar zasijala v vašem domu?

Prijavite se na brezplačen izris ali nas pokličite na telefonsko številko 080 7338.

“Želela sva moderno kuhinjo, ki bo prilagojena najinim potrebam. Celotno kuhinjo smo prilagodili višini vozička, da lahko nemoteno dosežem vso delovno površino in predale. V višje ležeče predale sva shranila stvari, ki jih redko uporabljava, ostale kuhinjske pripomočke sva pa shranila v spodnji del kuhinje, kjer so vedno na dosegu roke. Na odločitev je tudi vplivalo čiščenje kuhinje. Želela sva gladko površino, katero bo čim lažje očistiti.”

 

Lenčka

kuhinja-in-dnevna-soba-za-posebne-potrebe
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_002
dnevna-soba
kuhinja-prilagojena-za-posebne-potrebe
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_019
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_011
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_013
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_001
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_006
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_009
kuhinja-in-dnevna-soba-za-posebne-potrebe
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_002
dnevna-soba
kuhinja-prilagojena-za-posebne-potrebe
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_019
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_011
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_013
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_001
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_006
zakljucen_projekt_lenckina_kuhinja_009
kuhinjska fronta_licnica_alpsko bela 551

Fronta

Alpsko bela (551)

ga_kuhinje_liberty_korpus_193

Korpus

Korpus – alpsko bela (193)

pult-273

Pult

Reprodukcija Carrara marmorja (273)

LENČKA PRAVI:

 

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva moderno kuhinjo, ki bo prilagojena najinim potrebam. Celotno kuhinjo smo prilagodili višini vozička, da lahko nemoteno dosežem vso delovno površino in predale. V višje ležeče predale sva shranila stvari, ki jih redko uporabljava, ostale kuhinjske pripomočke sva pa shranila v spodnji del kuhinje, kjer so vedno na dosegu roke. Na odločitev je tudi vplivalo čiščenje kuhinje. Želela sva gladko površino, katero bo čim lažje očistiti.

 

Zakaj ste se odločili za nas? Za GA+ kuhinje?

V prejšnjem stanovanju sva imela vašo kuhinjo, s katero sva bila zelo zadovoljna, zato tudi nisva veliko razmišljala o drugih ponudnikih. Vedela sva, da se boste potrudili in kuhinjo prilagodili najinim potrebam. Nekako ste pri nama že v preteklosti vzbudili največ zaupanja. Vedela sva, da imate kvalitetno pohištvo in kvalitetne storitve, zato je bila odločitev za ponovni nakup preprosta.

 

Kaj vam je bilo všeč pri svetovanju?

Kuhinjo sva kupila v salonu BTC – Ljubljana. Gospod Miha je bil zelo ustrežljiv. Vzel si je čas, zelo nazorno pokazal vse rešitve in predloge. Zaradi višine kuhinje smo sprejeli nekaj kompromisov, predvsem pri izbiri umivalnika. Veliko umivalnikov je preglobokih za to višino. Vesela sva, da se je z gospodom Mihom vse dalo pogovoriti in dogovoriti.

 

Ste že v naprej vedeli, kakšno kuhinjo si želite?

Ja, vedela sva, da mora biti kuhinja višinsko prilagojena mojim potrebam, obenem pa tudi, da nima ročajev. Razlog za to je predvsem ta, da se z vozičkom velikokrat zatikam v njih.

 

Kaj vam je najbolj všeč v kuhinji? Bi kakšno stvar posebej izpostavili? 

Izpostavila bi hladilnik. Prej sva imela velik in visok hladilnik, ki ni bil vgrajen. V bližini prejšnjega stanovanja ni bilo trgovine, zato sva potrebovala večji hladilnik, da sva vanj shranila dovolj hrane. Sedaj tega ne potrebujeva več, zato sva se odločila za bolj praktični vgradni hladilnik. Tudi višino pečice in pomivalnega stroja smo prilagodili najinim potrebam, kar nama zelo olajša vsakdanja opravila. V kuhinji imam tudi posebej prilagojen delovni pult, ki je spodaj prazen za lažji dostop z vozičkom. Resnično celotna kuhinja je prilagojena in narejena tako, da nama olajšuje vsakodnevna opravila.

 

Kako ste bili zadovoljni z dobavnim rokom?

Zelo, vse je potekalo hitro in tako, kot smo se dogovorili.

 

Ste vedeli, da v GA+ kuhinje nudimo tudi ostalo pohištvo?

Ja, vedela sva, zato smo tudi izrisali dnevno sobo kot nekakšen »podaljšek« kuhinje. V salonu smo skupaj s kuhinjo tudi načrtovali dnevno sobo. Dnevna soba ima tudi to posebnost, da so v celotnem spodnjem elementu skriti predali, kar je za naju super, saj so nizki in lahko dostopni. Dnevna soba se lepo povezuje s kuhinjo, kar verjetno ne bi dosegli, če bi jo kupila drugje.

 

Kakšna bi bila vaša končna ocena naših storitev?

Čista desetka. Od svetovanja do montaže je vse potekalo brez zapletov in sva zelo zadovoljna.

ZAKLJUČENI PROJEKTI, ZADOVOLJNE STRANKE!

Različni stili, pisani barvni odtenki, raznolike postavitve! A vsem je skupno eno! Vsaka je popolnoma unikatna in prilagojena njihovim potrebam.

seperator - kuhinje po meri
3D IZRIS