GA+kuhinje

Ines je svojo kuhinjo načrtovala v salonu GA+ kuhinje v Levcu. Rezultat skupnega načrtovanja je čudovita temna kuhinja v kombinaciji lesenih odtenkov. Ines nam je zaupala, da sta s svojim partnerjem to barvno kombinacijo videla v salonu in se v hipu odločila, da želita imeti točno takšno kuhinjo. Najbolj pa jima je všeč prostoren in praktičen šank, ki ga uporabljata za druženje ter ustvarjanje.

“Obiskala sva več ponudnikov in naredila kar nekaj različnih izrisov kuhinj. Na koncu naju je s svojo ustrežljivostjo in prijaznostjo prepričala vaša svetovalka Sara v salonu GA+ kuhinje Levec.”

Ines

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna
Background
Fronta (303): siv skrilavec, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (017): brezročajni profil | barva: črna

Ines je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sva drugačno kuhinjo, vsaj kar se barv tiče. Opazila sva, da se veliko ljudi odloča za svetle oz. bele kuhinje, midva sva pa želela temnejše odtenke. Tudi, ko sva opremljala celo stanovanje, sva iskala pohištvo in opremo, ki izstopa in se razlikuje od ostalih.

Obiskala sva več ponudnikov in naredila kar nekaj različnih izrisov kuhinj. Na koncu naju je s svojo ustrežljivostjo in prijaznostjo prepričala vaša svetovalka Sara v salonu GA+ kuhinje Levec.

Ne. To barvno kombinacijo sva videla v salonu in se v hipu odločila, da želiva imeti takšno kuhinjo. Glede same postavitve in izbora elementov pa nama je svetovala Sara. Ostalih dvomov nisem imela. Za vse sem se zelo hitro odločila, sam izris je potekal približno dve uri. Med izrisom smo zamenjali nekaj omar, dodali nekaj novih funkcionalnosti in kuhinjo naročili.

Da je svetovalka Sara upoštevala vse najine želje. Vse ideje, ki sva si jih zamislila je uresničila oziroma se je potrudila, da bi jih uresničila. Nič ji ni bilo odveč kljub temu, da smo veliko različnih stvari poskusili in da je zaradi tega izris trajal dlje časa.

Definitivno šank. Uporabljava ga za druženje in za ustvarjanje. Všeč nama je, ker je zelo prostoren in praktičen. Na začetku sva razmišljala, da bi imela kuhinjo samo v L postavitvi, ampak bi nama bilo žal.

Ja, zelo. Vse je potekalo, kot smo se dogovorili.

Ja. Vedela sva, da nudite tudi pohištvo za dneve sobe, kopalnice in ostale prostore. Žal, pa sva to prepozno zvedela, saj sva imela ostalo pohištvo že kupljeno. V nasprotnem primeru bi tudi izrisala dnevno sobo in spalnico.

Čista 10-ka. Z vsem sva zelo zadovoljna. Vse je potekalo po planu in celo preseglo najina pričakovanja. Od svetovanja do izrisa, dobave in montaže. Vse pohvale.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]