GA+kuhinje

Kuhinjski pult in stenske obloge iz kamna resnično dajejo Katjini kuhinji ekstravagantno noto. Katja je načrtovala svojo očarljivo klasično kuhinjo v salonu GA+ kuhinje Levec. S svetovalcem Primožem sta pričarala osupljiv estetski videz kuhinje. Sivo-bela barvna kombinacija in kamnit kuhinjski pult poskrbita za pomirjujoč in prefinjen ambient.

“Slišala sem, da imate zelo kakovostno pohištvo in se prijavila na 3D izris kuhinje. Vaš svetovalec Primož v salonu GA+ kuhinje Levec je svoje delo opravil izvrstno in me navdušil. Na koncu me je prepričal izris.”

Katja

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (772): kamnito siva
Delovna plošča (273): marmor, imitacija
Ročaj (738): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Fronta (772): kamnito siva
Delovna plošča (273): marmor, imitacija
Ročaj (738): dolgi ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Katja je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Veliko časa sem namenila gledanju spletnih strani in oddaj o prenavljanju. Vedno sem želela, da bodo stene enake kuhinjskemu pultu, zato sem jih tudi oblekla v kamen. Sicer pa imam kar veliko prostora in sem ga želela zapolniti z različnimi elementi (smeh). Sivo bela barvna kombinacija mi je zelo všeč in menim, da bo vedno ostala v trendu.

Slišala sem, da imate zelo kakovostno pohištvo in se prijavila na 3D izris kuhinje. Vaš svetovalec Primož v salonu GA+ kuhinje Levec je svoje delo izvrstno opravil in me navdušil. Na koncu me je prepričal izris.

To, da si je g. Primož vzel čas in prisluhnil mojim željam. Vedela sem, kaj si želim in to je mogoče bila moja prednost. Naredila sva nekaj sprememb pri razporeditvi in sami funkcionalnosti kuhinje, njegovi predlogi so bili vrhunski.

Vedela sem kakšno razporeditev si želim, saj je bila le ta tudi vezana na predhodne inštalacije. V mojem primeru je šlo za adaptacijo stanovanja in staro kuhinjo sem zamenjala z obstoječo. Vodovod in plin smo obdržali zato sem vedela, da določenih elementov ne morem menjati. Želela sem vinsko vitrino, zato smo naredili posebni »barski kotiček«. Vezano na lesene elemente in kamen smo pa preverili možnosti v salonu. Odločila sem se za podpultno korito, kar je zožalo izbor pultov. Na koncu smo izločali elemente ter preverjali opcije, ki so mi ostale, glede na moje prvotne želje. Ostalih dvomov nisem imela. Za vse sem se zelo hitro odločila, sam izris je potekal približno dve uri. Med izrisom smo zamenjali nekaj omar, dodali nekaj novih funkcionalnosti in kuhinjo naročili.

Najbolj všeč mi je kamen saj ga je zelo veliko. Kuhinjski pult je kamnit in tudi večji del sten, kar mi je zelo všeč. Poleg kamna pa definitivno vinska vitrina saj sem si jo vedno želela in ta želja se mi je končno uresničila. Predvsem kuhinja kot celota je zelo funkcionalna in kvalitetna. Ničesar nebi spremenila.

Ja, vse kot smo se dogovorili. Manjša komplikacija se je naredila pri montaži ampak tudi to smo hitro rešili.

Ne to nisem vedela, je pa res, da ostalega pohištva nisem iskala in nisem bila pozorna.

Kar se kvalitete kuhinje in svetovanja tiče čista 5-ka. Moram poudariti, da sem zelo zadovoljna z vašim svetovalcem Primožem. Vezano na samo montažo bi pa ocenila z oceno 4, saj smo naleteli na manjše komplikacije pri izvedbi, sicer nič drastičnega in vse je bilo zelo hitro rešeno.

 

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]