GA+kuhinje

Moderno pohištvo po meri s katerim je Petra dosegla čudovito in celovito enotno opremo svojega doma. Načrtovali smo pohištvo za vse prostore in s tem poskrbeli za nepozabni vtis tudi zunaj kuhinje. Kopalnica, dnevna soba, predsoba, garderoba, pisarna, utility, spalnica in seveda kuhinja. Vse skrbno načrtovano za maksimalni izkoristek prostora in enotni stil, ki nas je navdušil. S Petro smo poskrbeli za čudovit življenjski prostor in bivanje še nikoli ni bilo tako prijetno.

“Že pred izrisom sva vedela, da nudite vse pohištvo po meri. Za naju je bilo to idealno, saj sva želela enotni stil pohištva. Veliko lažje je vse načrtovati pri enem ponudniku, saj s tem prihraniš na času in izločiš potrebo po obisku več trgovin ter razmišljanju, kateri kos pohištva bi spadal v določen prostor, da se ob tem ne izgubi enotni izgled.” 

Petra

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela
Background
Fronta (551): alpsko bela, mat
Delovna plošča (366): črna, teksturirano
Fronta (198): Sierra hrast, imitacija
Ročaj (016): brezročajni profil | barva: alpsko bela

Petra je povedala:

Glede na to, da ste pri nas opremili skoraj vse prostore, nas zanima, ali ste že pred izrisom vedeli, da nudimo tudi pohištvo po meri za ostale prostore?

Ja. Že pred izrisom sva vedela, da nudite vse pohištvo po meri. Za naju je bilo to idealno, saj sva želela enotni stil pohištva. Veliko lažje je tudi vse načrtovati pri enem ponudniku, saj se s tem izogneš nepotrebnim komplikacijam in prihraniš tako na živcih kot na času. Super je, ker nama ni bilo potrebno obiskati več trgovin in razmišljati, kateri kos pohištva bi spadal v določen prostor, da se ob tem ne izgubi enotni izgled.

Ker nama je bil všeč (smeh). Hec na stran, brskala sva po Pinterestu in iskala pohištvo, ki nama je bilo všeč. Pred začetkom gradnje sva vse pohištvo izrisala in temu primerno prilagodila bivalne prostore. Vedela sva, koliko prostora potrebujeva v vsaki sobi in kakšen stil pohištva želiva imeti.

Za vas sva odločila preko priporočil znancev in prijateljev.

Veliko novih idej in rešitev. Svetovalec Sašo se nama je res 100% posvetil, tudi v svojem prostem času. Veliko časa smo namenili iskanju elementov in kombinacij, da bi ustvarili nekakšno enotno podobo vseh prostorov. Kljub temu, da sva imela večino pohištva že izrisanega, smo naredili nekaj sprememb glede oblike elementov in postavitve predalov.

Ja. Naredila sva več manjših sprememb glede izgleda pohištva in postavitve predalov. Največja sprememba se je pa naredila pri kuhinji. Najprej sva mislila, da bo cela kuhinja črna, ampak sva si zadnji dan premislila in odločila za svetlejšo (belo) barvo. Ni nama žal, saj že imava črna okna in s povsem črno kuhinjo bi zelo potemnila prostor ter ga s tem optično zmanjšala.

Kar se tiče kuhinje, nisva imela nobenih dvomov ali strahu. Vedela sva, kaj si želiva in popolnoma zaupala Sašu. Dnevno sobo smo pa vsaj petkrat spremenili (smeh). Imela sva idejo, kako bi izgledala, ampak sva po predlogih Saša naredila več manjših sprememb glede postavitve elementov. Enako velja za predsobo, tudi tukaj sva naredila kar nekaj sprememb. Ugotovila sva, da tudi če je manj elementov (dnevna in predsoba), je potrebno te elemente in njihovo postavitev zelo skrbno načrtovati, da resnično izkoristiš prostor in poskrbiš za estetski izgled pohištva.

Definitivno otok in zadnji leseni del. Na kuhinjskem otoku so mi posebej všeč predali in možnost, da jih lahko odpiram iz vseh strani. Prav tako je zelo širok in uporaben.

Ja, brez pripomb. Celotno pohištvo je bilo dobavljeno skladno z dogovorom.

Z vsem sva zadovoljna. Nič ne bi spremenila. Zahvalila bi se Sašu za vse ideje in potrpežljivost. Glede na to, da smo načrtovali in izrisali kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, predsobo, pisarno in gospodinjski prostor verjameva, da je bil to vse prej kot lahki projekt.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]