GA+kuhinje

Rustikalna kuhinja, v kateri se prepleta tradicionalni podeželski slog s sodobnimi tehnološkimi rešitvami. Bojana je želela namreč kuhinjo, v kateri se bo počutila domače in prijetno. Rezultat načrtovanja v salonu GA+ kuhinje Levec je rustikalna kuhinja, katera je prav tako prostorna, kot tudi uporabna.

“Med načrtovanjem kuhinje sem se spomnila reka, ki pravi, da je kuhinja srce vsakega doma. Torej meni je ključnega pomena, da se v kuhinji počutim domače, udobno in prijetno. “

Bojana

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (220): Arizona bor imitacija
Fronta (883): magnolija, mat
Ročaj (602): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Delovna plošča (220): Arizona bor, imitacija
Fronta (883): magnolija, mat
Ročaj (602): kovinski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Bojana je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

To so barve, ki so mi všeč. Všeč so mi zemeljske, umirjene barve, katerih se ne naveličaš. Barvno kombinacijo, ki sem jo izbrala me pomirja in tudi po nekaj mesecih uporabe se v kuhinji počutim dobro in prijetno. Med načrtovanjem sem se spomnila reka, ki pravi, da je kuhinja srce vsakega doma. Torej meni je ključnega pomena, da se v kuhinji počutim domače, udobno in prijetno.

Vi ste bili drugi ponudnik kuhinj, ki sem ga obiskala. Pri vas sem se počutila nekako bolj prijetno. Všeč mi je bil salon, GA+ kuhinje Levec. Prodajno osebje je bilo zelo ustrežljivo, tudi vaš svetovalec Primož, ki mi je to kuhinjo izrisal, je bil zelo prijazen in način komunikacije je bil prijetnejši kot drugje.

Prijaznost. Vedela sem, da je rustikalna kuhinja prava izbira za mene, nisem pa bila prepričana o vseh možnih rešitvah, ki jih nudite. Vaš svetovalec si je vzel čas, upošteval moje želje in ni vsiljeval stvari, ki mi niso bile všeč.

Ne. Izris je potekal normalno in hitro. Na koncu sva še naredila nekaj manjših sprememb in zadevo zaključila. Sem zaupala vašemu osebju in na koncu se je obrestovalo.

Všeč mi je otok. Je večji in širši od običajnega in kar mi je še posebej pomembno, da je odprt. Se mi zdi, da s tem prostor bolj »diha«.

Vse je bilo v skladu z dogovorom. Pomembno mi je bilo, da ste se držali dogovorjenega roka dobave in montaže, saj je to bilo tik pred božičem. Tukaj moram priznati, da me je malo skrbelo. Saj veste, vedno so prisotni dvomi dokler ni projekt končan. Ampak na koncu je vse potekalo brez zapletov, dogovorjenega ste se držali in ugotovila sem, da so bile vse skrbi zaman.

Super, vse je potekalo brez zapletov. Bi vas priporočila prijateljem (smeh).

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]