GA+kuhinje

Funkcionalna kuhinja z otokom je središče lepote, domačnosti in topline, katera omogoča kombiniranje z najrazličnejšimi barvnimi odtenki. Rezultat načrtovanja v našem salonu GA+ kuhinje Kranj je vsestranska lepotica, ki izstopa tako po izgledu kot po funkcionalnosti. Vabljeni k ogledu še enega uspešno zaključenega kuhinjskega projekta.

“Vedno sem si želela funkcionalno kuhinjo z otokom, na katerem bi imela kuhalno ploščo in visečo napo. Sedaj mi skoraj nihče ne verjame, da je ta viseča napa resnično napa. Vsi najprej pomislijo, da je luč (smeh).”

Sandra

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Regal (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Ročaj (990): linijski ročaj | barva: črna
Background
Regal (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (198): Sierra hrast, imitacija
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Fronta (332): alpsko bela, super mat
Ročaj (990): linijski ročaj | barva: črna

Sandra je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Vnaprej nisem imela določenega stila. Vedela sem, da želim svetlo kuhinjo, ki jo bo možno kombinirati z ostalim pohištvom.

Zaradi odlične ponudbe in odzivnosti. Vaša svetovalka Uršula se je resnično potrudila, ustregla vsem željam in nas s svojo energijo ter strokovnostjo prepričala. Ni nam žal!

Definitivno pomoč pri izboru predalov in njihova umestitev. Zadovoljna sem, ker smo resnično izkoristili vsak kotiček in predale umestili tako, da imam vse pri roki, kar mi pri kuhanju zelo veliko pomeni.

Ne. Vedela sem, da želim svetlo kuhinjo, ki bo dodatno optično povečala prostor. Vse ostalo smo pa izbrali skupaj z vašo svetovalko. Tudi idejo za izgled otoka sem dobila v vašem salonu.

Otok. Vedno sem si želela funkcionalno kuhinjo z otokom na katerem bi imela kuhalno ploščo in visečo napo. Sedaj mi skoraj nihče ne verjame, da je ta viseča napa resnično napa. Vsi najprej pomislijo, da je luč (smeh).

Lahko rečem, da čista 10-ka. Z vsem sem zadovoljna in vse je potekalo brez zapletov.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]