GA+kuhinje

Moderna kuhinja z otokom, ki bo poskrbela za rdečo nit v prostoru in sovpadala z dekorjem celotne hiše. To so bile Anitine želje na 3D izrisu svoje sanjske kuhinje. Rezultat skupnega načrtovanja je čudovita, moderna in prostorna lepotica, ki je navdušila tako nas kot Anitino družino in prijatelje. Modern stil, svetli odtenki, ogromno shranjevalnega prostora in sanjski kuhinjski otok, so zavidanja vredni in poskrbijo, da lepotica resnično izstopa iz povprečja.

“Vsa komunikacija je potekala preko elektronske pošte, zato sem najbolj cenila prilagodljivost in odzivnost vašega svetovalca, gospoda Miha.”

Anita

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Obloga (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (503): alpsko bela, visoki sijaj
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: črna
Background
Delovna plošča (378): črn beton, imitacija
Obloga (198): Sierra hrast, imitacija
Fronta (503): alpsko bela, visoki sijaj
Ročaj (350): linijski ročaj | barva: črna

Anita je povedala:

Zakaj ste se odločili za ta stil kuhinje?

Želela sem kuhinjo, ki bo skladna z ostalimi prostori v hiši. Torej za enotni stil vseh prostorov.

Za podjetje GA+ kuhinje sem izvedela preko interneta, pogledala vaše projekte in se tudi prijavila na izris. Navdušila me je hitra odzivnost.

Vsa komunikacija je potekala preko elektronske pošte, zato sem najbolj cenila prilagodljivost in odzivnost vašega svetovalca, gospoda Miha.

Ja. Vedela sem kakšno kuhinjo si želim in to mi je z vašo pomočjo uspelo uresničiti.

Definitivno postavitev. Vse imam na dosegu roke. Kar se pa vizualnosti tiče, mi je pa najbolj všeč kuhinjski otok. Ta kuhinja z otokom ponuja resnično veliko delovne površine in prostora za nemoteno gibanje.

Super, vse je potekalo kot smo se dogovorili. Prišlo je do tedenskega zamika, saj sem želela biti prisotna pri montaži. Želela sem preveriti barve pulta, da se bodo ujemale z naročenim. Na koncu sem ugotovila, da so bile skrbi odveč in vse je potekalo brez zapletov.

Super, 10! (smeh). Kljub epidemiji in večinski komunikaciji preko elektronske pošte, je vse potekalo brez zapletov. Pohvalila bi odzivnost, prilagodljivost in strokovnost vašega svetovalca Miha.

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]