GA+kuhinje

Tjaša je skupaj z možem načrtovala kuhinjo v salonu GA+ kuhinje BTC – Ljubljana. Rezultat je čudovita, svetla in prostorna kuhinja z veliko delovne površine in resnično izkoriščenim prostorom. Belo – siva kombinacija daje občutek svežine in čistoče ter je odlična izbira za tako majhne kot velike sanjske interierje. Ergonomično in funkcionalno zasnovana kuhinja bo poskrbela za dobro počutje celotne družine in gostov ob večernih koktejl zabavah.

“Odločila sva se na podlagi priporočil prijateljev in se prijavila na izris. Osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo, s ceno sva bila tudi zadovoljna, zato  ostalih ponudnikov nisva niti obiskala.”

Tjaša

Tudi vi želite kuhinjo, ki bo nekaj edinstvenega in posebnega

Background
Delovna plošča (373): siv skrilavec, imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo
Background
Delovna plošča (373): siv skrilavec imitacija
Fronta (168): alpsko bela, mat
Ročaj (550): linijski ročaj | barva: nerjaveče jeklo

Tjaša pravi:

Zakaj ste se odločili za ta stil?

Z možem sva skupaj izbirala kuhinjo. On je sicer imel željo po rdeči prostorni kuhinji ampak sem bila jaz proti (smeh). Tudi najina svetovalka ga. Maja nama je svetovala, da se v najinem primeru raje izogneva rdeči barvi. Na koncu sva našla kompromis pri belo – sivi kombinaciji.

Odločila sva se na podlagi priporočil prijateljev in se prijavila na izris. Tudi vso osebje je bilo zelo prijazno in ustrežljivo, s ceno sva bila zadovoljna zato tudi ostalih ponudnikov nisva obiskala.

Zelo zadovoljna sva bila s svetovalko Majo. Res si je vzela čas glede na to, da je svetovanje potekalo debeli dve uri. Večkrat smo se sprehodili po salonu in pregledali vse možnosti. Izkušnja je bila super, čista petica.

Oblikovno nisva vedela, jaz sem samo vedela, da si želim ameriški hladilnik. Vse podrobnosti in postavitve smo dorekli na izrisu. Imela sva samo načrt prostora.

Ne. V bistvu sva se čisto spontano lotila celotne obnove hiše. Nekaj stvari sva si v naprej zamislila kar se tiče postavitve elementov zaradi vode in elektrike. Ostalo smo dorekli na izrisu.

Najbolj mi je všeč štedilnik na otoku. Tako lahko kuham, gledam otroke ali televizijo. Sprva sva razmišljala o obratni postavitvi štedilnika in korita ampak po tehtnem premisleku, sva se odločila za obstoječo postavitev in ni nama žal. Želela sem tudi štedilnik na plin, ker indukcije ne maram.

Kuhinja je prispela v dogovorjenem roku, kar je super. Pri montaži se je malo zataknilo zaradi stenske obloge, ki je bila prekratka in smo morali naročiti novo. Vmes so se sprejeli ukrepi, ko je bila montaža prepovedana (zaradi epidemije) in sva malo dlje čakala.

Ja, sva vedela. Sicer pri načrtovanju kuhinje nisva gledala ostalega pohištva, sem pa kasneje spremljala na vaši spletni strani ga-kuhinje.si

NAJBOLJŠA IZBIRA

Pričnimo z vašim sanjskim projektom

Kvalitetne storitve po vaši meri

Brezplačna številka

080 73 36

Pošljite nam e-pošto

[email protected]